icon

Kam darovat kojenecké oblečení?

nikola31
12. kvě 2015

Dobrý den,chtěla bych radu ,kam darovat oblečení a nějakou obuv.Je mi líto to vyhodit.Děkuji za informace. 🙂

hany_bany
12. kvě 2015

Ahojky, já myslím, že v každém městě jsou kontejnery nějaké charity, dávám tam svoje věci, co se ještě někomu můžou hodit a myslím, že kojenecké by taky uvítali 🙂

motylek2015
12. kvě 2015

DOBRY DEN CHTELA BYCH POPROSIT O POMOC JESTLI NEKTERA Z MAMINEK NEMUZE DAROVAT VECI NA MIMINKO OD NAROZENI NEJLEPE NEUTRALNI BARVY ALE NEJSOU PODMINKOU TEZ POTREBUJI AUTOSEDACKU OD NAROZENI OCITLA JSEM SE V NOUZI PREDEM MOC DEKUJU VSEM HODNYM LIDEM nikolka2018@seznam.cz

lv
12. kvě 2015

@motylek2015 koukni se do skupinky věnuji za poštovné, tam se vše rozdává jen za poštovné, seženeš hodně věcí. a také si dej bazar, od nejlevnější ceny a vyjedou ti nabídky zdarma, věci které maminky neprodávají ale věnují.
@nikola31 nějaké Klokánky? Azylové domy? Já dávám po známých, a když už nikdo nepotřebuje, tak červenému kříži.

lattecafe
13. kvě 2015

Jednou za čas dovezu balík do Klokánu, Chovánku nebo podobného zařízení či domova pro děti. Mají vždy velkou radost a dobrý pocit Vás hřeje ještě dlouho🙂

nikola31
autor
14. kvě 2015

Děkuji za tipy 🙂

zo_ja
14. kvě 2015

Maličké můžeš dát do porodnice, pokud chtějí - zeptala bych se. Ost. třeba i do kojeneckýho ústavu nebo poskytovatelům NRP, poohlídla bych se po menších zařízeních pro malé děti - dělají toho pro děti většinou více a dotací mají méně. Třeba něco poblíž, kam můžeš jednou za půlrok věci odvést. Nebo jestli znáš nějakou početnou rodinu... nebo taky se zeptat v kostele, charita brává, dobročinné bazary přifarnosti nebo rodinných centrech, nakonec RC může dát i tip na zařízení nebo rodinu, která to ocení.

jana_ul
14. kvě 2015

Ty nejmenší bych také zkusila nabídnout do porodnice. A jinak nejrychlejší "předání" je kontejner pro charitu, nebo zadat inzerát, že věci věnujete za poštovné - určitě se najde rodina, které to pomůže.

motylek2015
26. kvě 2015

daruje nekdo kocarek