icon

Kde jste na internetu nakupovaly oblečení na miminko?

1luciferka1
25. dub 2011

Jsem v nemocnici kvůli hrozícímu předčasnému porodu a jelikož nemám doplněnou výbavičku, prosím o radu, kde přes internet koupit hezké oblečení na miminko (body a dupačky) a taky bych potřebovala koupit kvalitní kojící podprsenku. Tak prosím o tipy 😉

Strana
z4
malalucinka
28. říj 2016

moc doporučuju tento obchod,mají krásné a české věcičky.....a vemi kvalitní a neokoukané amalkamimi.cz

milada33
Odpověď byla odstraněná
milada33
Odpověď byla odstraněná
wemte
Odpověď byla odstraněná
papajja3
1. čer 2018

Mám špatnou zkušenost s baronka007 a mimibazarem. Reklamace neproběhla řádně, nevrátil mi uživatel baronka007 peníze, popřel svou chybu a ještě si nechal smazat hodnocení administrátorem. Administrator k tomu neměl žádné relevantní odůvodnění ani se p to nesnažil. Je jasne ze komerční prodejce jsou pro ne kšeft a tak jim jdou na ruku na úkor kvality. To se mi nikde jinde nestalo. Mate někdo podobnou zkušenost?

opicka_kiki
1. čer 2018

Doporucujem H&M a Zara

leymea
1. čer 2018

Ja objednavam z H&M a jsem hodne spokojena. Podprsenku jsem mela z Astratexu a taky parada 🙂

papajja3
1. čer 2018

Malý prodejci na různých portálech dovedou nabídnout lecos originálního nebo za lepší cenu, proste zajimavejsiho, ovšem clovek musí testovat. Mimibazar se snažím zrušit a zatím mi administrátor vůbec neodpovídá. Typicke pro neseriózní weby.

pinkbull
4. črc 2018

Milé maminky, moc mi tím vyplněním pomůžete. Je to opravdu kraťoučký dotazníček a týká se oblečků z druhé ruky pro vaše děti. Dotazník slouží k průzkumu trhu secondhandového zboží.

Moc vám děkuji ❤️

https://dotaznicek.typeform.com/to/DnabkU

leymea
5. črc 2018

@pinkbull vyplneno 🙂

lilboomcz
Odpověď byla odstraněná
Strana
z4