icon

Látkování, na co dát pozor? Jak začít? Kde nakupovat?

dancala
3. led 2017

Čekám první mimčo.Chci začít látkovat ale nemám zkušenosti a je to dost drahé kdybych to nezvládala.Nikdo v okolí s tím nemá zkušenosti nebo o nikom nevím.Poradíte na co si dát pozor,jak začít,kde nakupovat atd?

Strana
z3
zuz4a
3. led 2017

@dancala já jsem koupila jen tyto dvě jako náhradní a víc už nekoupím 🙂. S tím srážením se nebojte, na starých praných to poznáte (sražené jsou jakoby pomačkané) a u nových vám to bez problému vyreklamují jako vadu materiálu.

andie90
4. led 2017

@dancala já sice nelátkuji - zatím se odhodlávám, ale zkusilm ti teochu pomoci s partnerem.. Ukaž mu tohle - http://www.ditezeskatulky.cz/clanky-a-videa/Cen... a třeba to pomůže 🙂

alkuska
4. led 2017

@dancala No právě že se musí nechat provětrat a proschnout, pak nemůže nic nijak navlhnout. Proto je jich potřeba víc než jen jedny nebo dvoje aby se průběžně během dne střídaly.

dancala
autor
4. led 2017

@andie90 děkuju tohle snad zabere 🙂

jeen
4. led 2017
aklin
4. led 2017

Než se dcera narodila tak jsem věděla, že budu látkovat. Od počátku těhu jsem si dělala přehled, četla recenze na plenky. Kolem 30. tt jsem nakoupila plenky a kalhotky, a když se malá narodila, zaběhla jsem se v látkování jsem dokupovala. Koupila jsem 50 ks čtvrcovek T-tomi, jsou úžasně savé, drží tvar, většina na ně nadávají, ale ja jsem s nimi spokojená. 4 ks svrchňáku best bottom, 2 ks imagine a 1 rumparooz, závislost na svrchňácich, 10 ks vkládaček small a medium best bottom , na spaní 4 kalhotovky petit lulu, 15 ks fleesových separaček, 9 ks separaček bambio mio, a 2 role separaček z kukuřičného škrobu. Se vším jsem spokojená. Kolem 15 000 jsem do toho vrazila.

dancala
autor
4. led 2017

@aklin 15 000 za celou výbavu není tak strašné hlavně když to vydrží i na druhé dítě.Děkuju moc za seznam.Já sem zatím našla pár plenek z bazaru dokoupím čtvercovky separačky pár svrchních(snad taky s bazaru) a dál uvidím.děkuju za příspěvek 🙂

Strana
z3