icon

Levné a kvalitní jednorázové plenky, máte zkušenost?

jarai
13. čer 2015

Holky, nechce se mi kupovat plenky značky Pampers, přijde mi, že se platí i za značku, a že stejně kvalitní můžou být i jiné levnější, má někdo zkušenosti, prosím?

Strana
z2
manelle2
15. čer 2015

@jarai Ahoj,mám chlapečky 2,5 roku a půl roku a na oba stejné-Lidl-Toujours,DM-Babylove a Tesco-Happy.Přijatelná cena a nám moc vyhovují.Mně Pampers nesmí domů 😀

zuzankast.
15. čer 2015

Nebylo by špatné, kdyby si každá značka udělala balení třeba se třema plenama jako vzorek co?

duvi21
16. čer 2015

Taky Tesco a jsem spokojena. Sedi, neprotecou, nejsou tvrde, to mi fakt neprijde a navic se mi libi i vzhledove.

duvi21
16. čer 2015

Pampersky mi vyhovovaly jen ty nejdrazsi, bile. Po zelenych byla opruzena (poprve a naposledy) a ty oranzove jsem radsi ani nezkousela.

jarai
autor
16. čer 2015

děkuji za typy holky, chci se ještě zeptat, kupovaly jste do porodnice velikost vložek 1 nebo už 2?

duvi21
16. čer 2015

Ja urcite ty nejmensi. Kolem 3 kilo, myslim do peti to bylo, ale uz si to uplne nepamatuju.

duvi21
16. čer 2015

Do porodnice bych asi koupila bile Pampers. Hned po porodu bych si ten luxus doprala 🙂 Ja teda mela dokonce nejake ekologicke a dost drahe. Vsechno jsem strasne zrala. Ted uz polevuju, samozrejme.

mer
17. čer 2015

Do porodnice ty nejmenší, ještě jsem měla jeden balík doma a pak jsem šla do 2 hned

mer
17. čer 2015

@alcar JJ lidl jsme vyzkoušeli i ty tennké i ty silnější oboje fajn i když mě přišli lepší ty tluštší
jinak bilé pampers jsem zkusila jednou a hruza malá měla tu mřížku vždy nalepenou na prdelce a teda nic moc

rencatupa
29. zář 2015
Uživatel rencatupa je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od rencatupa.

Já jsem dostala slevu na pleny při koupě kočárku a tak mám zatím pleny Cam Batuffi, malinká má 4 týdny a zatím jsem jinou značku nezkusila, protože tyto nám sedli, neprotékají, přijdou mi celkem vzdušné, nemáme zatím problém s opruzeninama tak uvidíme, jak to půjde dál, já myslím, že je potřeba zkoušet dokud nějaké nesednou, je to jak třeba s kosmetikou nejen u miminek ale i u nás, žen 🙂

Strana
z2