icon

Máte tuto rozložitelnou postýlku?

jancanunina
15. led 2018

Máte někdo tuto postýlku, která je rozložitelná ?

Máte tuto rozložitelnou postýlku?
gabrolo
15. led 2018

Nad podobnou postýlkou uvažuji, tak se s dovolením připojím k dotazu na zkušenosti 🙂

neliniezoe
15. led 2018

Dobrý den,mám přesně tuto,kdybyste něco chtěla vědět,klidně se ozvěte🙂 pěkný den

gabrolo
15. led 2018

@neliniezoe Jak jste s ní spokojená, vydržela vám dlouho? Co se vám na ní třeba nelíbí, s čím nejste třeba spokojená a s čím naopak ano? 🙂 děkuji 🙂

neliniezoe
15. led 2018

@gabrolo Spokojená, toť otázka🙂 Bílá není čistě bílá, je to spíše smetanová. Rošt jde pouze do dvou poloh, dcera má rok, má rošt úplně dole a já mám docela problém ji tam spící dát (měřím 165cm). Přebalovací pult byl skvělý do cca půl roku, kdy jsem mohla být k němu čelem, ale jak dcera rostla, musela jsem ji dát už podélně - horší manipulace při přebalování a spol., jelikož jsem ji měla z boku. Výhoda je ta, že postel je nádherně široká, dcera ještě v roce v ní bezproblémů leží napříč🙂, ovšem je problém sehnat na ni prostěradlo🙂

jancanunina
autor
15. led 2018

Děkuji za zkušenost. Mě se libí že je s přebalovacim pultem. Asi do ní půjdu.

gabrolo
17. led 2018

@neliniezoe Děkuji za postřehy 🙂, ale vidím že docela více negativ než pozitiv, ještě se podívám po jiné asi. Ten přebalovák by mi asi vadil že nevydrží moc dlouho. Kde jinak kupujete prostěradla?

jancanunina
autor
18. led 2018

@gabrolo ted jsem mrkla na heureku a nic moc pozitivni tak nevim :/

gabrolo
25. led 2018

@jancanunina No já se asi taky podívám po jiné 🙂