Máte tuto rozložitelnou postýlku?
Máte někdo tuto postýlku, která je rozložitelná ?

Dobrý den,mám přesně tuto,kdybyste něco chtěla vědět,klidně se ozvěte🙂 pěkný den
@neliniezoe Jak jste s ní spokojená, vydržela vám dlouho? Co se vám na ní třeba nelíbí, s čím nejste třeba spokojená a s čím naopak ano? 🙂 děkuji 🙂
@gabrolo Spokojená, toť otázka🙂 Bílá není čistě bílá, je to spíše smetanová. Rošt jde pouze do dvou poloh, dcera má rok, má rošt úplně dole a já mám docela problém ji tam spící dát (měřím 165cm). Přebalovací pult byl skvělý do cca půl roku, kdy jsem mohla být k němu čelem, ale jak dcera rostla, musela jsem ji dát už podélně - horší manipulace při přebalování a spol., jelikož jsem ji měla z boku. Výhoda je ta, že postel je nádherně široká, dcera ještě v roce v ní bezproblémů leží napříč🙂, ovšem je problém sehnat na ni prostěradlo🙂
Děkuji za zkušenost. Mě se libí že je s přebalovacim pultem. Asi do ní půjdu.
@neliniezoe Děkuji za postřehy 🙂, ale vidím že docela více negativ než pozitiv, ještě se podívám po jiné asi. Ten přebalovák by mi asi vadil že nevydrží moc dlouho. Kde jinak kupujete prostěradla?
@gabrolo ted jsem mrkla na heureku a nic moc pozitivni tak nevim :/
@jancanunina No já se asi taky podívám po jiné 🙂

Nad podobnou postýlkou uvažuji, tak se s dovolením připojím k dotazu na zkušenosti 🙂