icon

Monitor dechu Tomy/Nanny/Babysense?

luckavolosyn
4. led 2016

Maminky chci pořídit monitor dechu pro druhé dítko. Další děti už neplánujeme, proto nechci kupovat úplně nový, už jen proto, že financí teď není nazbyt.
Cenově a funkčně mě zaujal tento: http://chuvicky.heureka.cz/tomy-monitor-dechu-t... Dá se sehnat použitý za dobrou cenu. Ale ráda bych znala Vaše zkušenosti, abych se mohla podle toho rozhodnout. Díky moc za příspěvky

leni1506
4. led 2016

Ahoj tak ten mame my a spokojenost dostali jsme ho pred rokem k vánocům

magdasan
4. led 2016

Zdravím, moje zkušenost je taková, že jsme měli půjčený monitor dechu od kamarádky, který byl ale starší dvou let. A byl to malér.Prvních 14 dní mě párkrát vyděsil k smrti signalizací, že malá nedýchá...
A kamarádka s o měsíc starší holčičkou řešila to samé. Její manžel to nakonec vyřešil tím, že dal tu desku ne pod matraci, ale nahoru a přes to deku. Pak už fungoval dobře.No a my jsme to vyřešili tím, že jsme si ho půjčili za přijatelný obnos v porodnici.A pak mi další kamarádka s třema sestrama a houfem dětí říkala, že ty monitory jsou vyráběný pouze na dva roky.Pak by se prý musely nějak kalibrovat či co a to tu nikdo nedělá.Tak jestli budete kupovat použitý, asi bych si dávala pozor na rok výroby,je to hrozný lítat k postýlce s hrůzou...

luckavolosyn
autor
4. led 2016

@magdasan dekuji za příspěvek, u nas v porodnici bohužel nepujcuji

verka4d
4. led 2016

Souhlasím s paní výše. Jsou opravdu jen na dva roky,takže staršího bych se taky možná bála. Taky jsme měli půjčený z porodnice,škoda,že u vás takovou možnost nenabízejí...

sara84
4. led 2016

Ja koupila pouzitou nanynku a u nas uz odhlidala 3 deti a bez problemu, zadne plane poplachy atd!

tammy6
4. led 2016

@luckavolosyn
sestřenka má od Nanny, a byla s ním spokojená, momentálně prodává, pokud by byl zájem. je kupovaný v únoru.

oliik
4. led 2016

@tammy6 Dobrý den, a sestřenka prodává tady na bazárku? Měla bych zájem..

tammy6
4. led 2016

má to na fb, vyhledej te, zkusím vám zaslat odkaz.... https://www.facebook.com/groups/224290170968932...

pety91
4. led 2016

Já měla Nanny, obě děti a spokojenost.