icon

Nábytek do pokojíku pro dvouleťáka

puresin
14. čer 2016

Ráda bych vás poprosila o tipy na značky a výrobce nábytku, který se dá použít i jako dětský. Dvouletého syna budeme chtít po prázdninách přestěhovat do velkého pokoje, který by mu měl sloužit od teď až do puberty, i déle. Proto hledám něco kvalitního a ne klasicky dětského do pokoje o 25m2.
Pro představu přidám fotku pokojíku dcerky, kam šla ve čtyřech a vydrží jí opravdu na celý život. Stál ale ranec a do druhé takové šílenosti (ne vážně, masakr) už se mi nechce. Za kvalitu a nápad ale vždycky ráda připlatím.
Díky za tipy a typy. 🙂

puresin
autor
14. čer 2016

Dcerčin, víceméně:

atinkaa
15. čer 2016

Ahoj - pride mi, ze ak chces aby izbicka-pokojik vydrzali dlho,, tak asi akykolvek nabytok, nemusi byt detska sada - ak by si chcela vylozene detsky kvalitny tak za mna top co do kvality Leander - Dansko, Haba - Nemecko, Vertbaudet - taktiez Nemecko. Krasne veci, super kvalita, neokukane, ine ako bezne dostupne u nas.

hani1234
15. čer 2016

Zdravím, a co skŕíně od Hanáka? My budeme dávat do dětského pokoje, přijdou mi neokoukané a praktické.

kyti75
15. čer 2016

My mame z monarcu, je to sektorove a lze dokupovat a pridavat dle potreby.

pavcatko
19. čer 2016

Prosím, nevíte kolik stojí doprava v Kika nábytku? Chceme mimi objednat komodu ale cena dopravy prostě nelze dohledat...Díky 🙂

micaella23
19. čer 2016

My poridili vestavenou skrin sede barvy pres nejkratsi zed, tam je ted obleceni a hracky, dale bily nabytek s tim, ze zidle, povleceni, kreslo, lustr, se daji barevne menit, police, stolky a komoda se daji barevne polepit, podle jejiho vekoveho obdobi az prave bude v te puberte a bude mit svoje oblibene skupiny a tak.. Takze my u holky dali bily a sedy zaklad a doplnky barevne a co chce ona.. Ted prevazne ruzova-Klasika.. Teda takhle podobne mame zarizeny cely byt, hlavne bilo sedy nabytek a doplnky barevne podle obdobi a nalady🙂

micaella23
19. čer 2016

@micaella23 jo a chodili jsme jen klasika - kika ikea atd.. Nic originalniho

sissinka81
20. čer 2016

my jsme našemu neřádovi taky vše zařídili, aby to měl co nejdéle, cca před rokem, hlavní věci jsme pořídíli na detske-pokoje-harmonia.cz a zbytek v Ikei (např. doplňky apod.) a prozatím jsme (tfuj tfuj) mooooc spokojení 🙂