Narození miminka v říjnu. Co obléci na cestu z porodnice?

14. srp 2021

Ahoj maminky, vy co budete rodit na konci října, co budete pořizovat nebo už máte pořízené pro malé až pojedete z porodnice? Myslim tím, úplně tu poslední vrstvu oblečení, děkuji

leniczka23
14. srp 2021

Anonymní dotaz? Strašně důvěrné téma 😁😁
Ale k věci. Záleží na počasí samozřejmě. Ale měla jsem připraveny chlupatý overal a pak teplakovku, že ho dám případně do zavinovačky do autosedačky. Jel v té teplákové a byl v té zavinovacce. slabší čepička..Ale nebyla nijak extra zima. Záleží taky jestli přenášíme jen do auta, nebo někam dál. To bych brala v potaz.

zelenaesmolda
14. srp 2021

Jenom jeste doplnim,ze dite v zadnem pripade do autosedacky nepatri v bunde nebo chlupatych overalech.Pokud je chladno tak poridit zavinovacku primo do autosedacky,ktera ma otvory na pasy.

vikinkav
14. srp 2021

Mikinku, teplaky, cepicku a prikryt dekou 🤷‍♀️

ckei
14. srp 2021

Malý měl teplejší overal a byl ve vajíčku v zavinovačce do vajíčka určené.

kristyna109
14. srp 2021

Fleecovy overal a prikryty dekou.

marcicek84
14. srp 2021

Normalni dupacky kosilku kabatek botky a cepicku a pres mimi deku pripadne fusak na vajicko...

juliemichal
14. srp 2021

jelikož budu mít pro malou fusák do autosedačky,tak jí dám tričičko,legínky a nějakou mikinku,čepičku 🙂

areh
14. srp 2021

První syn je na konci října. Z porodnice jel v krátkém body, mikině, tepláčky, čepička, slabší deka. Měla jsem připravený i fusak do autosedačky, ale nebyl potřeba. Ono hrozně záleží na počasí. My jeli autem, takže jsem to moc řešit nemusela.

biciklissie
14. srp 2021

Overalek nebo body s polodupackami. Čepička, případně tenké rukavičky. Na to mikinka nebo ten fusak do autosedačky. Případně přikrýt dekou.