icon

Nočník pro kluky. Jaké máte?

simona_33
10. lis 2020

Ahoj všem. Řeším problém s nocnikem a dnes už jsem kvůli tomu fakt vybouchla. Mám doma klasické nočník, z pepco, viz foto. Ale syn (2) věčně čůrá okolo. Chudák dnes to odnesl, ačkoliv za to vůbec nemůže. Když ho posadim já, tak ho tam tak naaranžuju, že čůrá dovnitř i kdyz někdy i jakoby pomáhám směřovat pindíka...jenže já chci aby šel sám, a on jde. Stáhne si kalhoty sedne si , tak jako Lažo plazo, jakoby víc podsadí zadek a jako čůrá ven. Ponožky, koberec apod , vše mokry. Jaky máte nočníky, řešil jste někdo něco podobného? Už jsem se na to ptala v jedné skupině a tam mi ještě řekly holky, že ten nás je skvělej...tak já nevím teda , ale já nechápu , co děláme špatně. Koukala jsem na ten pisoár, ale na tom mi vadí, že asi musí byt v koupelně, my máme zatím nočník poruce...díky!

Nočník pro kluky. Jaké máte?
gruyerre
10. lis 2020

@simona_33 jediní nejste, máme to samé, musím mu pomáhat, posadit ho víc dozadu nebo nasměrovat tok 😀. Zatím nejlepší nocnik z těch, co jsem měla tu čest poznat, je obyčejný zelený z ikea, má to vepředu vyšší. Ostatní nočníky považuji za holčičí 😀. Kdyby měl někdo tip na ještě lepší klučičí nočník s vyšší přední části, budu ráda 😀😀

michaelarousova
10. lis 2020

@simona_33 my mame spešl pro hlapecky a je super☺️

simona_33
autor
10. lis 2020

@gruyerre jj IKEA jsem slyšela, ale je zavřeno, jejich e-shop je silenej a já už jsem z toho zralá na Neurol. Přitom jako on si teď tak celkem spolehlivě křičí, já chci aby to zvládl ale ten efekt curam do kalhot a curam do nočníku je u nás snad úplně stejnej. Pisoár jsi nezkoušeli?

simona_33
autor
10. lis 2020

@michaelarousova zkusím to....mě přijde ten náš že je jakoby krátkého, sedne si a ten pinda fakt dosahuje až na přední stěnu nočníku. Můžeš mi změřit ten váš? Jakoby ledku toho otvoru? Díky!

michaelarousova
10. lis 2020

@simona_33 myslite takto?

michaelarousova
10. lis 2020

@simona_33 jen pro predstavu je uplne jinak tvarovany..ten druhy je taky na nic..syn si sice pindika drzi ale stejne oak je tk vsude..ale ten od chicca je nejlepsi a ani jednou necurak jinam

michaelarousova
10. lis 2020
gruyerre
10. lis 2020

@simona_33 nn na pisoár nemám odvahu, to bychom museli vytírat po každém čůrání 😀
Ten chicco od @michaelarousova vypadá tvarem podobně jako ikea, tak ho možná zkuste...😁

gruyerre
10. lis 2020

@michaelarousova prosím tě, neviděla jsi někde takto tvarovaná dětská klučičí prkýnka na záchod? 🙂

michaelarousova
10. lis 2020

@gruyerre to bohuzel ne..my mame prienko doma obyc z pepca myslim a obcas si tak sedne s tim ze si pindu drzi😂ale pisoar mame taky a za me taky dobry😂hodne ho to bavi

squezy
10. lis 2020

@simona_33 Ja jsem se někde na diskuzích dočetla, že pro kluky jsou fajn Chicco nočníky. Zatím u nás kluci tedy na nocnik nechodí, tak nemůžu sdílet zkušenost, ale taky se můžeš na neho mrknout, jestli by to byla změna oproti tvému

sajul
10. lis 2020

Máme nočník z Ikei, výhoda je že se dá vynášet jen obsah. Ale jelikož můj chlapeček čůrá ve stoje, jako spravnej chlapák 😂 tak za mě je to asi jedno.

lobella
10. lis 2020

Mame sice holku, ale take si casto sedne, ze podsadi zadek a cura ven, docela pomohlo, ze pri dosednuti se naucila dat nohy k sobe a pritisknout k nocniku, ale ne vzdy se povede a dost casto je pulka venku, pulka v nocniku😀

galatea_a
10. lis 2020

Doporučuju tenhle, je fakt dobrý pro kluky 🙂
https://www.babyrenka.cz/vdp-cesky-detsky-nocni...

domza
10. lis 2020

U nás dcery taky curaji často ven a to máme nocnik z ikea. Proste když si sednou halabala a daji nohy od sebe tak je to všude. Pomáhá dat nohy k sobě ale nevím jak moc je to použitelné u kluků.

g_m
10. lis 2020

Nejlepší je ten z Ikey, je vyšší. S dcerou nebyl nikdy problém, ale mámě krtečkový a to je děs. U tchýně je ten z Ikey a je super, nikdy se nestalo, že by čural vedle.

lipli
10. lis 2020

@simona_33 a nepomohl by pisoár pro chlapečky?

hawah
10. lis 2020

Ten vylévací bílozelený z Ikei jako jediný obstál, ostatní taky katastrofa 😅

mamikry
10. lis 2020

@simona_33 Máme OK baby. Oba prcky jsem musela davat curat ja, nez se naucili drzet si pindika dolu do nocniku. To jim bylo tak 2,5.

jakreb
10. lis 2020

@simona_33 Aranzujes? Dvojrocny ak teda ma curat po stojacky do WC na co detske pisoare a spol?! Nech tatinko naučí ako ma "šťať""...
Btw.ak ma "pero" von tak kam ma curat?

vaseli16
10. lis 2020

Mam stejný nočník a zatim teda posazuji ja, malemu bude 14m chodi po spani zatim jen, ale kdyz se zvedne a zas si sedne tak taky obcas nacura mimo no.

fyii
11. lis 2020

@simona_33 ahoj mame tenhle od Fisher price kachnu, on ma pro kluky tam vylozene na toho pindu zaklopku, da se i vyndat (pro holku) a hraje. Je pekny,stabilni a hraje za odmenu. https://www.zbozi.cz/vyrobek/fisher-price-nocni...

simona_33
autor
11. lis 2020

@michaelarousova to vypadá fakt dobře. Sehnala jsem narChlo rád v okolí od paní ten zelenej IKEA. Je taky ohodně vySsi celkové, tak uvidím, dnes tam seděl a pindouremnae ani nedotykal vepředu. Tak snad to bude fungovat 👍 moc dekuju

simona_33
autor
11. lis 2020

@gruyerre už mám ten zelenej IKEA, děti jsou teď pryč, ale snad to bude fungovat lepe...

simona_33
autor
11. lis 2020

@jakreb děkuji za radu, dost mi pomohla 🤣🤣🤣

simona_33
autor
11. lis 2020

@vaseli16 jo už jsem to měla se starším a jako je pravda že t, vyšší nočním jsou ale lepší.... Uvidím, já pak napisu, jak to obstálo. Zatím máma ten celý zelený IKEA tak uvidíme.

simona_33
autor
11. lis 2020

@fyii jako nočník je krásnej, ale ta cena je šílená. 🙈

jakreb
11. lis 2020

@simona_33 A co si čakala?! Ked ma chlapec pero von tak asi cura von. Ci kam?! Nic smiešne na tom nie je. 😀😉 A nepomoze ani nocnik za "silene penize"..

fyii
11. lis 2020

@simona_33 muzes koupit i bazarovy, vydezinfikujes a je to. Mame dva, dve deti, dva nocniky, synchronizovane curani je bozi😆