Oblečení pro děti Carter's, nakupujete?
Nakupuje tu někdo oblečky od zn. Carter':s light_smile:
A jaké jsou po stránce kvality, jestli se můžu zeptat. U nás je tahle zn. dost drahá. Chtěla jsem ji objednat z Ameriky kde mají ceny třetinové a výběr úžasný. Jen je tam šílená daň a doprava. Tak mě napadlo zkusit věci nabídnout na netu a udělat tam velkou objednávku. Tak uvidím jestli bude zájem. 🙂
@lucie1dv
Dostala jsem darem několik overalů carter´s koupených v zahraničí, jsou z polyesteru (takový ten flees) a nadšená z toho nejsem, já sama flees moc nemusím. Pak mám overaly z bavlny a polyesteru a ty už jsou lepší ale pořád není to nic, co bych pro malou sama koupila. Design ale moc hezký. Z USA mám F&F a to se s naší F&F nedá srovnat. Kdybych si já něco objednávala, tak jdu do toho FF z USA, gramáží jsou ty overálky výrazně těžší, víc materiálu, takže i hrubší a teplejší, vyprané a v sušičce vysušené asi 30x a pořád krásné bez žmolků a drží tvar. Řekla bych, že lepší než Nexťácké kvalitní overaly prodávané u nás. Ale zkuste, možná se najdou kupující.
Moc děkuji za reakci, já od nich ještě nic neměla a za to co chcou za to u nás jsem si říkala, že by to melo být dobrý. Zkusim kouknout i na f&f.
Mám od Carters dovezené flísové teplé overaly, i klasické bavlněné a bodyčka a já tedy spokojená jsem, kvalitou bych to přirovnala k Lindexu. Mám i něco z druhé ruky a i po 2 dětech vypadají moc pěkně. Líbí se mi, že mají pěkné neokoukané designy a nemá je každý.
To se mi právě líbí taky 😉. Budu příští týden objednávat, tak abych nebyla zklamaná. Na syna jsem v Lindexu hodně nakupovala, tak mám srovnání. 🙂
Já mám pár věcí z druhe ruky a vse super,desing krásný a kvalita taky
Já zdědila pro dcerku medvědí kompletek a byla k tomu i flausova mikinka - šedá s puntikama a také s hlavou medvídka vpředu. Také máme růžové teplacky s kočičí hlavičkou na zadku. Nádhera! Moc hezké věci mají, myslím, že by se maminkam líbily, mě určitě!
Par veci mam,vydrzi,ale dost se mi opirala barva
Já jsem měla komplet tepláčky+bodynko a nikdy více. Hned žmolky, body vytahané...Zlatý Lindex.
Carter's kupuji celkem pravidelně a jsem spokojena, nikdy jsem neměla problém s materiálem, vždy jsem potom ještě kloudné prodala dal...
A kupujete tady u nás nebo objednávat z Ameriky? U nás jsou celkem drazí, tak chci zkusit objednat z Ameriky.
Neodolala jsem a dceři jsem koupila růžový komplet (body s dl. rukávem, s krát. ruk. a legíny s opičkou na zadku). Nad cenou jsem přimhouřila oko, těšila jsem se na kvalitní materiál... Ale byla jsem zklamaná 😢 za ty peníze, také už nikdy více.
Objednavam přímo z Ameriky+kdyz jsme v USA, tak koupím tam. Ja to zase beru tak, ze jsem u tak nízké ceny oblečeni neměla žádné velké očekávání a byla jsem vždy jen mile překvapena....
Jssou takovi predrazeni Pepco a Kik, kde se mi obleceni hned rozpadne, latky jsou tenke a nekvalitni, zlaty reserved, hm atd.... to muzu prat do aleluja a porad to vypada k svetu
To je škoda, asi kupované někde tady na eshopu?
Tak se názory dost různí, asi záleží jaké má kdo nároky, nebo jestli je rozdíl v koupi tady a v USA. Vyzkouším a uvidím, všem moc děkuji za názory 😉
Ja si teda propočítala, že když se objedná v USA i s daní a šílenou cenou za dopravu, tak se pohybuji kolem 500,-
aliexpres nema nikdy nic od nikoho,ali jsou proste napodobeniny,znama si schvalne objednala "next" - dlouho jsem se tak nezasmala,kdyz jsem videla,co ji prislo
Mam dovezene z USA od kamaradky-cenove to v CR sezenete kolem 500 Kc,z USA ve slevach levneji.Kvalitativne bych rekla prumer,bodycka vicemene drzi tvar i barvu, ale leginky pro dite ktere chodi/leze moc nevydrzely-vytahly se kolinka,z neceho se oprala barva (hlavne kdyz byla treba tmavsi).Designove jsou ale hezke,tak par kousku pro radost na takove to prilezitostne noseni je fajn,ale jak uz bylo psano vyse, i v CR jsou znacky kde sezenete take pekne a kvalitni veci a levnejsi.
Holky, nakupuje nekdo primo ze stranek carter's z usA?
Je zahrnuto už v ceně pokud nakupujete přímo od Carters.com, pokud dojde k proclení, přepravní firma v ČR vše zařídí. Nic dalšího se neplatí. Pokud k proclení nedojde balík doručí a clo zůstane u Carters nebo te přepravní firmě ( DPD, DHL...) to přesně nevím, ale vám ho nevrátí.
Luci a na kolik prosím vyjde clo+pošta, zkrátka kolik zaplatíte průměrně navíc? Děkuji
a jak dlouho trvá dodání balíčku?
Ono záleží kolik si toho objednáte, dejte si na stránkác Carters češtinu, pak věci do košíku a rovnou uvidíte kolik stojí doprava i clo, vše se platí hned. A pak trvá doprava od 3 do 5 týdnu.