Odsávačka hlenu, s jakou jste spokojené?

bru_cka
9. říj 2017

Maminky, prosim s jakou odsavackou hlenu jste spokojene?
Mate te na vysavac? Nebo tu balonkovou? Pripane poprosim o odkaz.
dekuji

alcar
9. říj 2017

Rozhodne na vysavac. Je bezkonkurencni. 😉

monunkaaa
9. říj 2017

Babyvac na vysavač. Koupíš v lékárně.

jipe
9. říj 2017

Nosátko na vysavač, koupeno v lékárně

iva27
9. říj 2017

Jedine na lux! Dceři pichali xx krát uši a tohle nám i doporučili na ORL.Nedam dopustit i ted u syna,žádná nevezme ty zadní hleny-"nudle"

kafr
10. říj 2017

Ahoj taky se zeptam. Prcka teprve cekam, zkusenosti zadne...
Zkouseli jste to nekdy s centralnim vysavacem?! To ma tah, ze i koberec je ve vzduch pri vysavani... Muzu teda na rukojeti snizit tah, tak snad to... Ale bala bych se.

lenkajan
10. říj 2017

Mame Babyvac a jsme spokojeni. Je jedno, jaky je vykon vysavace, protoze dle informaci vyrobce "svym tvarem utlumi vykon na potrebnou miru".

cery26
10. říj 2017

Jestli se bojis, tak se podivej na odsavacky Plus comfort. Tu mam ja a jsem s ni super spokojena. Taky jsem chtela tu na vysavac, ale my mame bohuzel ten jediny typ vysavace na ktery nepasuji. 🙂

iva27
10. říj 2017

@kafr toho bych se nebála.Jak pises,snížit ten tah na te rukojeti a v te odsavacce je taková redukce,takže to netaha rovnou z vysavače.Sama si můžeš zkusit sílu tahu třeba na prstu.Opravdu peníze a zkušenosti za to stoji jen je kolikrát problém,ze děti se vysavače( toho hluku) boji..

vanea
10. říj 2017

Mám obě, není vhodné používat tu na vysavač příliš často, vysušuje to sliznice a ty jsou pak dost podrážděné, i u větší rýmy by se to mělo střídat. Takže doporučuju koupit oboje,ta balonková stojí pár korun;) navíc ji můžeš použít i u menšího soplíku nebo šušínku a nemusíš zapínat vysavač a celé to rozhrabávat kvůli pár hlenům..

kafr
10. říj 2017

@cery26 jee aha! Takze nam to pasovat taky asi nebude! Central ma ovalny tvar hadice (pry na snizeni hluku) mame k tomu teda redukci na klasickou trubku, ale ta je uzsi a na zadny nastavec, co uz jsme doma meli nefungoval 😂 takze pak zkusim bud s redukci do lekarny, nebo objednat pres net a vratit... 😕
Moc diky za pripominku!👍