Ortopedické pantofle pro dítě, kde seženu?

stekkna
29. čer 2016

Holky, syn 5let, potřebujeme pro něj pantofle, jelikož je obrovský problém přejít od bazénu k sezení, mokrou nohou po trávě :D :D takže chci bačkory na přebehnutí 🙂 problém je že chci nějaké ortopedické, v dětské obuvy mi řekli že neseženeme, není možné, nevyrábí se....NETVRĎTE MI ŽE SE NEDAJÍ SEHNAT DĚTSKÉ ORTOPEDICKÉ PANTOFLE... Neví někdo??

lv
29. čer 2016

No, nevím, ortopedické mi evokuje nožku na pevno - tedy sandále, které upneš na nožku podle potřeby, ale pantofle k vodě se zamočí, musej jít celé opláchnout, noha v nich je volná, takže to tu podstatu podepření popírá..a nenachodí v tom přece denně hodiny, pokud je chceš na přeběhnutí trávy..
Snad ti nevadí, že jsem nenapsala odpověď na tvůj dotaz, ale jen názor na to obutí.

panickatlamicka
29. čer 2016

Moc tomu nerozumim: tvuj syn ma lekarske dopiruceni na ortopedixkou obuv? I kdyby jo,tak tech par metru od bazenu pres travu mu v neortopedickych pantoflich nezskodi. Ale budiz,pominu-li,ze ty pantofle jsou desny neohebny kopyta,tak tve prani snad je vyslyseno zde: http://www.obuv-botky.cz/detail/3690274/zdravot...

lenkalenulka
29. čer 2016

Mozna.bych mu koupila.boty do vody nebo normalne ty gumove nazouvaky ( crocsky) vubec bych neresila zda jsou ortopedicke
... Ted se preferuje barefoot cili radsk zadna bota at ma.chodidlo moznost spravneho a prirozeneho vyvoje a pokud ne naboso tak lehka obuv s tenkou a ohebnou podrazkou..

olusenka
29. čer 2016

ano, dají, přesně takové, na jaké dala odkaz @panickatlamicka výše, dělá je i Santé a další značky. Já je sháněla na stejnou věc, na přeběhnutí na zahradě apod. a koupila jsem skoro nenošené za pár Kč tady na bazaru. Ale jsou kožené, tak na silné namočení to není.
Zkoušeli jsme i plastové typu Crocsy, ale ty černé špunty uvnitř mu sedřely nohy, už nic takového.

stekkna
autor
30. čer 2016

@panickatlamicka Ano má doporučení. Vím že mu to neuškodí ale pokuid se dají sehnat ortopedické tak je to jistě lepší

stekkna
autor
30. čer 2016

@lenkalenulka On ale prostě mokrou nohou na trávu nešlápne

panickatlamicka
30. čer 2016

@stekkna a co ty v tom odkazu? Je to to,co hledas? 🙂

stekkna
autor
30. čer 2016

@panickatlamicka Jj objednám je, děkuji moc. Ten náš háklivka bude mít radost 🙂