Přezůvky do školy Birkenstock - vaše zkušenosti?

myskin
2. říj 2014

Ahoj, chci koupit dceři kvalitní přezůvky do školy (1. třída) a líbí se mi tato značka. Má širší nohu a vysoký nárt a klasické bačkory mít nemůže, taky se jí v nich příšerně potí nohy. Koupila jsem jí bačkory Superfit, noha se jí v nich nepotí, ale nelíbí se mi, že nemají žádnou stélku, jsou vevnitř úplně ploché. Teď potřebuje větší, tak váhám co vůbec koupit. Jestli kožené sandály nebo ty Birkenstock. Máte je někdo Birkenstock? Nekupovala bych pantofle, ale ten typ jako sandály, aby se v nich nepřerazila.

iq2014
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
lv
2. říj 2014

@iq2014 tady o iq nemůže být řeč, že?

@myskin promiň, že jsem ti to napsala pod diskuzi..přezůvky mě čekají taky nové, protože se po měsíci rozlepují 🙄

myskin
autor
2. říj 2014

Nejsem tak častá návštěvnice fóra.....ten smazaný příspěvek - to mi někdo napsal něco ošklivého 😀 ? Tak jako může někoho pobuřovat, že někdo řeší bačkory do školy 😎 , ale každý má nějaké důvody proč to či ono řeší. Když to shrnu, váhám jestli je lepší koupit tyhle drahé boty, nebo koupit nějaké bačkory a do toho jí dát stélku vyrobenou na míru. Tož tak.

sasui01
2. říj 2014

boty birkenstock nemam zatim pro dite ale mam je sama a muzu jen doporucit. jsou opravdu uzasne a ptisti rok malemu uz je kupuju taky! mam je 5 let a porad jsou jako nove (samozrejme dceri tak dlouho asi nevdrzi :D ) ale jsou bajecne pohodlne, mozna trochu tezsi, ale to je o zvyku 🙂

myskin
autor
2. říj 2014

@sasui01
@sasui01 díky za info. Dcera má bačkory dvoje za rok, je to pálka za ty boty, ale v bačkorách dítě tráví daleko víc času než v botech na ven. Na botech pro děti nešetřím, to radši ušetřím na něčem jiném.

lucasice
1. čer 2020
Uživatel lucasice je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od lucasice.

Holky a řešily jste sáček na přezůvky?