Bačkory na úzkou nohu. Jaké dáváte dětem do školky?

zuzita15
22. srp 2022

Dámy, co dáváte dětem do školky na opravdu úzkou nohu, patu i kotník? Dcera má teď Befado, jenže se dělají jen do 26, což má teď, od 27 jsou buď uzavřené, které nechci, nebo takové sandály, jenže je nemůžu sehnat (jasně, končí sezóna). Koukala jsem i na bazary, ale v tomhle čísle nenacházím stav “jako nové” a ochozené křusky fakt nechci. Superfity dělají jen uzavřené, navíc od šířky M IV, což je teď bohužel většina bot od nich v nabídce, jsou jí široké (ano, i superfity). Zkoušela jsem i barefoot bačkory zaručeně na úzkou nohu, kotník i patu, ale prostě ve všech plave. Bavlněné capáčky s plotnou šité na míru odmítá nosit. Já už jsem zoufalá….

jipe
22. srp 2022

nejužší z BF jsou Beda slim. Sandály mít nemůže? Nike sunray protect?

zuzita15
autor
22. srp 2022

@jipe podle rozmeru jsou Beda slim siroke, navic si nejsem jista, jestli jdou utahnout na uzky kotnik (treba Ef nejdou) a nasla jsem jen uzavrene 🤷‍♀️ Sandaly samozrejme mit muze, ale obavam se, ze na moji modelku Nike nenarvu 😅😅

jipe
22. srp 2022

@zuzita15 na úzký kotník utáhnout relativně jdou (syn má hooodně kostnatý kotník a tyhle jsou přijatelné), ale otevřené asi nemají.

dashyyy
23. srp 2022

syn chodí roky v keenech cnx, mají je teď v pěkné akci na keenfootwear a dají se pěkne dotáhnout