icon

Pampers, které používáte?

lennisek1
25. únor 2016

Prosím o radu. Plánujeme kupovat plenky Pampers a už jsem z toho jelen, které. Původně jsem chtěla ty Premium care, ale zarazilo mě, že mají negativní hodnocení často v tom, že protékají.. Které používáte (teprve řeším novorozeně, ale určitě uvítám i rady na později). Díky

Strana
z2
berusinka1
25. únor 2016

Tak ja jsem s bílými pampers byla vždycky spokojena,neprotekly a mala byla bez opruzenin,zelene jsou taky ok,ale ne tak prijemne,dobrou zkušenost mam ještě s Happy bella a Toursjors z Lidlu,naopak sovickove z Tesca nebo smouli z Alberta byli u nas naprostý propadak,ani jsem je nedopotrebovala a poslala dal do světa....Ale nemyslím si,ze jsou plenky lepší a horší,jen každý máme jine dite,jinak citlivou pokozku,jine preference,každý je originál a tak je zkratka vždycky potřeba vyzkoušet,co sedi a co ne...

junkka
25. únor 2016

@lennisek1 myslíš u bílých pampers? Ty bílé pampersky bývaly s takovou síťkou na zadržení tekuté stolice a teď je přestali dělat a dělají s takovými modrými čtverečky. Bílá síťka - na balíku napsáno Absorp runny mess a modré čtverečky - na balíku napsáno Magical pods. Co jsem se tak bavila, tak hodně maminkám ta novinka nevyhovuje, prý je více cítit a navíc tak nepojme tu tekutou stolici. Ale asi musíš vyzkoušet 😉 Já jsem taky za tu původní verzi se síťkou, hezky to nacuclo tu stolici a síťka ji držela stranou od kůže, po těch modrých čtvercích se to akorát rozmazalo. Toť má zkušenost 😉

janawei
26. únor 2016

První asi tři měsíce jsme používali pro syna bílé Pampers. Pak jsme najeli na zelené a používáme doteď. Nikdy jsme neměli problém s protékáním nebo opruzeninami. Za mě velká spokojenost. Zelené vyšly nejlépe i v dTestu.

78marcela
26. únor 2016

Z pampers nejcasteji zelene. Za bile mi je lito penez, koupila jsem jen tri baliky, kdyz byly v super akci, ale jinak bych je nekoupila. U oranzovych mi vadilo, ze nemaji pruzne lepici pasky. Zadne z nich neprotekly ani jednou.
Protekly akorat toujours z Lidlu, ale nevim, jestli to nebylo tim, ze byly mozna jeste trochu velke. Zkousely jsme jeste sovicky z tesca a smouly z albertu. Neurazi, nenadchnou. U smoulu mi vadi jejich prilisna barevnost, mam radsi bily plenky s nejakym obrazkem. Ale fungovaly bez problemu.
Babylove z DM-naprosty propadak. Na doporuceni kamaradky, ktera je pouzivala ve velikosti 2, jsme koupily trojky. Ten smrad po rozdelani baliku...to jsem nezazila (a to podotykam, nejsem zadna citlivka, jak si nektere holky stezuji, ze smrdi sovicky nebo jine, to ja s nicim problem nemela), musela jsem je rozlozit a nechat dva dny vyvetrat, a smrdel z toho cely obyvak,,az me palilo v krku..desne me to zklamalo, ac mam znacku Babylove jinak v oblibe. Ale tohle uz nikdy vic.
Pak jsem dostala na vyzkouseni Dada z Polska. A super. Podobne zelenym pampers, o polovinu levnejsi. Takze mam ted v zasobe 20 baliku a zustanu uz jen u nich.

julistep
26. únor 2016

@barumat ty bile pampers maji taky vyrez na pupik? Ja myslela,ze to maji jen ty Happy Bella nebo jak.... Mam balik newborn a balik dvojek,tak na to hned zitra kuknu 🙂

barumat
27. únor 2016

@julistep jo jo, ty novorozenecké to mají 🙂

kajsav
11. srp 2016

Od narození synovi kupujeme bílé Pampers a jsme naprosto spokojení. Dostala jsem krabici zelených a ty mi přijdou moc "igelitové" a neudrží to, co bílé.

Na doporučení jsem se dívala na pleny v Lidlu, Tescu a Albertu a cenově mi to přišlo všechno stejné a vzhledem k tomu, že třeba dnes jsem koupila balík Premium Care za 270/60 ks a v Lidlu stojí ty jejich kolem 250/50 ks, tak zatím jiné zkoušet nebudu. 😉

kajsav
11. srp 2016

Zapomněla jsem dodat, že akci mají v Bille za 319 a zároveň když nakoupíte výrobky (právě třeba pleny) od Procter and Gamble za 339, tak dostanete 100 slevu na další nákup, takže jsem vzala pleny a jedny ubrousky a zvlášť druhé pleny a balík tak vyšel na 270. 🙂

Strana
z2