Plenky Bamboolik, co mám objednat?

lolinka_1
23. dub 2016

Holky, ráda bych si něco objednala od bamboolika. Chtěla bych zkusit s miminkem látkovat, tak jsem si říkala, že bych si něčím udělala radost (zatím jsem těhotná) Líbí se mi systému AI2 od 4 kg, ale nevím, co mám objednat, chtěla bych něco třeba do 2000 kč. mají velké slevy do zítra. Můžete mi prosím poradit, ať něco nekoupím zbytečně. Moc děkuji

evoleta
23. dub 2016

Na FB je super skupinka Poradna pro látkovačky. Zkuste napsat tam. Holky Vám tam poradí. Do zítra je TOP (Týden opravdových plen), tak mají slevy skoro všude 🙂 My čekáme až v prosinci, tak se v tom ještě moc neorientuju. Ale taky chcu látkovat 🙂

jitavrtule
23. dub 2016

@lolinka_1 jedu v SIO Bamboolik, což je předpokládám ten AI2 - svrchňáky a do nich vpínací savá jádra? Je fajn, ale rovnou varuju - ty jednovelikostní svrchňáky jsou velký (i když se daj zmenšit), naší malé sedly až tak kolem půl roka, do tý doby v tom byla jak Ferda Mravenec. Je drobnější, narodila se tříkilová, ale velikostně pořád podle tabulek, žádný extra prtě.
Pro novorozence mají system Minimimi, který je ale zas fakt malý...si nevybereš 🙂.
Každopádně ale Bamboolikový svrchňáky jsou bezva - mám patery 😀 hezky sedí, dvojitá křidélka, fakt neprotečou, dá se pod ně dát víceméně cokoliv - i kalhotovky, vícevrstvé nebo čtverce. Takže s nima nesáhneš vedle. A pokud budeš mít větší mimčo, tak by se asi daly od začátku, zmenšené na max.
SIO systém je praktický, když je to jen počůrané, nechám svrchňáky oschnout a používám opakovaně, peru jen jádra a svrchní až když jsou pokakané nebo už moc jeté. Nevýhodou budiž, že dokud mimčo kadí tekutě, dost často to bokem projde kolem toho tvarovaného jádra až na svrchňáky, chce to mít jich dostatek.