Pleny, které neprotečou
Maminky, mám 3 měsíční mimčo, které hodně jí, už má 8 kg, proto musí mít už pleny č4, používala jsem Pampers premium care, ty byly super, mají membránu na řídkou stolici, kterou má Stelka strašně tekutou, dle mudr, tím jak hodně jí, a ted u tech čtyřek už ta membrána není a pokaždé proteče. nevíte o nějakých lepších savějších plenách co by neprotekly ?
Já bych doporučila buď látkové plenky, nebo se mi hodně osvědčily šmoulí plenky z Alberta. Já mám spíš čůrací a spací miminko, takže je v jedné pleně kolikrát i dvanáct hodin a čůrá opravdu hodně a plena to vždy vydržela, což zatím opravdu zvládly jen plenky z Alberta (mrňous má teď taky čtyřky).
taky jsem názoru, že dáváš velké plenky a je to tím, mě se to taky stavalo, když jsem chtěla přejít na dvojky, porad procuranej...ale ja pouzivala kazdou noc jinou plenu, timjsem zjistila, že je to velikostí
Mrkněte na FCB skupinku "výměna a prodej jednorázových plen" jsou tam přímo alba s fotkami a popsanými rozměry plen a jejich recenze..: https://www.facebook.com/groups/634735179981607...
loket-odmala jsem malému dávala bílé pemprsky,pak jsem zkusila tesco ze sovičkou a jsem s nimi spokojena.ono je někdy problém velikosti,maminky dávají větší velikost aby miminko netlačily.když dáš dobrou velikost a porovnáš gumičky kolem nožiček,tak by taky měly držet dobře.u dcery se mi ještě osvědčily pleny z dm.
pokud nevyhovujou bile pampersky tak zkusit Tesco, ale ne ty zelene, ty jsou fajn ale tak na denni noseni, na noc jsou super ty fialove, jsou jako bile pampersky ale tu savou cast maji i pekne vzadu.

já používám Tesko plenky a zatím nikdy neprotekly,používám i Pampers teda hlavně na noc a taky neprotekly stalo se mně,že protekly,ale jen v případě jak píše evulina17,že byly velké omylem jsem koupila větší a nevšimla si toho