icon

Přebalovací podložka. Bavlněnou nebo raději gumovou?

mandy1122
5. bře 2021

Ahoj holky, právě se rozhodují jakou přebalovací podložku 🤔 mám vyhlidnutou bavlněnou, která není obyvatelná, pere se celá nebo raději tu gumovou omyvatelnou se zvýšeným okrajem???Budu ji mít na přebalovacím pultu. Děkuji za rady

Přebalovací podložka. Bavlněnou nebo raději gumovou?Přebalovací podložka. Bavlněnou nebo raději gumovou?
pe_tu_ss_ka
5. bře 2021

@mandy1122 mám tu omyvatelnou a díky za ní.. kvůli malému bych jí jinak prala dost často.. 😂 takhle se to jen otřelo a pak jsem to stříkla sanytolem nebo jinou desinfekcí...

areh
5. bře 2021

@mandy1122 mám podobnou jako tu druhou a dávám na to jen látkovou plenu. Neobyvatelná je nepraktická,to abys jich měla víc...

emillyhk
5. bře 2021

@mandy1122 Jak už psaly holky nade mnou - rozhodně tu omyvatelnou. Mám na ní obyčejnou látkovou plenu, tu v případě nehody hodím do prádla, podložku stříknu desinfekcí a jedeme dál. Jsou dny, kdy mi ji prďolka zvládne počurat i 3x 🤦‍♀️😂

pe_tu_ss_ka
5. bře 2021

@emillyhk kdyby jenom počůrat.. ty první měsíce měl dobrou střelu i zadem, a neschytala to jen podložka 😂

emillyhk
5. bře 2021

@pe_tu_ss_ka To je pravda, párkrát byl pos...ý až na záda, takže to po rozbalení bylo taky všude 😂

pe_tu_ss_ka
5. bře 2021

@emillyhk my občas museli použít i rourku.. a to pak byla střela přes celý pokoj 😂

emillyhk
5. bře 2021

@pe_tu_ss_ka To je dobrý vědět 😂👍

mandy1122
autor
5. bře 2021

@pe_tu_ss_ka 😂😂😂

jana_zofie
5. bře 2021

Mam tu druhou. Mam na ni 3 povlaky (2 by asi stacily). I kdyz je pravda, ze ze zacatku, jak bylo prebalovani "nebezpecny" sport jsem na ni mela bud jen plinku nebo latkovou prebalovaci podlozku. Prvni tydny bych se uvymenovala :D

blondynka400
5. bře 2021

@mandy1122 já měla tu gumovou omyvatelnou (povrch byl ale takový spíš sametový). Na to jsem dávala ty jednorázové podložky. Za mne super kombinace, neměnila bych. Látkovou bych určitě nebrala.