icon

Přebalovací taška/batoh - jaké doporučíte?

pexi
12. črc 2021

Ahojte, ráda bych sehnala nějakou přebalovací tašku která jde v pohodě na kočárek i vzít jako batoh. S čím jste spokojení?

mamikry
12. črc 2021

@pexi Mam od znacky Lassig a vyhovuje

zelenaesmolda
12. črc 2021

@pexi
mam z DMka a nemuzu si ji vynachvalit,je skvele clenena,ma spoustu prihradek a vleze se toho do ni fakt hodne.Navic neni draha a kdybys chtela usetrit sezenes za par stovek bazarovou.

makovice88
12. črc 2021

@pexi
Mam tento z Ciny za 350 Kc. Male jsou 2 roky a pouzivam ho porad. Ma uchyty na kocarek, vevnitr plno rozdelenych kapes, byla k nemu i prebalovaci podlozka. Mam ho moc rada ☺️

pexi
autor
12. črc 2021

@zelenaesmolda a ta lze i na záda? Myslela jsem si, že max přes rameno, ale možná jsem špatně koukala. Dívám se hlavně online...

pexi
autor
12. črc 2021

@makovice88 ta vypadá hezky, dorazila rychle?

pexi
autor
12. črc 2021

@mamikry ta se mi moooc líbí a uvažovala jsem o ni 😇

zelenaesmolda
12. črc 2021

@pexi
ne,na zada dat nejde

mamikry
12. črc 2021

@pexi Ono jich je vic typu. Ja mam tuhle https://www.zalando.cz/laessig-glam-goldie-task.... Da se nosit v ruce, jako tasla pres rameno nebo jako batoh. Je vcelku prostorna, jako minus vidim jen to, ze se blbe zapina jednou rukou, kdyz je povesena na kocarku.

makovice88
12. črc 2021

@pexi Myslim, ze do mesice od objednani..Ony se prodavaji i v CR, ale me se nechtelo davat litr za batoh 🙈😀

pexi
autor
12. črc 2021

@zelenaesmolda já jsem měla právě u první tašku přes rameno a raději bych měla něco, z čeho lze udělat batoh. Jinak vypadají moc hezky, ale s těmi věcmi pro 2 děti se to přes jedno rameno asi bude dost špatně táhnout 🙈

zelenaesmolda
12. črc 2021

@pexi to chapu,to je batoh praktictejsi

pexi
autor
13. črc 2021

Nezkoušela jste některá značku Wuch? Ty se mi zdají celkem pěkné i praktické... sice se mi líbí i Lassig, ale připadá mi už fakt dost drahý...