icon

První botičky, ale zimní. Poraďte

kotcheva
2. led 2017

Ahoj, zdravim, a prosim o radu, zkusenost, nazor. Dceri je rok, zacina chodit, ale problem je, ze chce chodit i venku, v kocaru ji neudrzim☹. Takove ty klasicke kozene boticky s tenkou, ohebnou podrazkou jsou fajn, ovsem na zimu nevhodne. Takze jake prvni boticky na zimu, aby dite nenastydlo a pritom byly na chodici zacatky vhodne? Dekuju moc

Strana
z3
alexik13
Odpověď byla odstraněná
panickatlamicka
4. led 2017

@alexik13 to patri na bazarek 🙂

blahova_andrea
4. led 2017

@alexik13 botičky krásný, ale chtělo by to uvádět i délku stélky, tu mají totiž keen třeba úplně jinou než většina jiných výrobců 😉 teda pochopím botky, ale proč tu nabízíš postýlku? 😲

muhehehe
4. led 2017

Teda tady ale přibylo příspěvků 🙂 Proletěla jsem to a byla tu řeč o ortopedech... tak doplním, co si myslí ten náš, byli jsme tam zrovna včera.. máme trochu problém s kolínky (je to ale dané fyziologicky, dcera to má po manželovi; není to botama🙂, tak jsme se šli ukázat; padla řeč i na obouvání. Jsem ráda, že se s naším ortopedem shodnu.. říkal, ať doma rozhodně neobouváme nic (což jsem ani nikdy nedělala). Z hlediska vývoje nohy nesmysl a jestli prý máme doma zimu, ať dám raději druhý ponožky. A na ven se mu naše boty (Tikki) líbily, i se se sestrou dívali, co to je za značku, že jsou dobré. Ale teda je fakt že co člověk to názor, lidí, kteří narvou dítě do bačkor sotva si začne stoupat u nábytku, znám taky dost.. a leckdy jim to taky poradí doktor. Ale spíš obvoďák- stará škola, co mám zkušenost.

alcar
4. led 2017

@muhehehe super doktor, v dnesni dobe se jen tak nevidi. 🙂

kotcheva
autor
5. led 2017

@muhehehe tak to gratuluji ke skvelemu ortopedovi🙂. Nase pediatra je taky nastesti rozumna, byt starsi rocnik. Jeste neposlouchat reci umanutych babicek, ktere by holkam porad cpaly pevne backurky...😉

janina8686
27. led 2017

@lajla já jsem také nadšena ze superfit, kupuji je na netu tady a super fit sednou 🙂 http://www.spartoo.cz/Superfit-b1430.php

Strana
z3