S jakými plenkami jste spokojene?
Dobry den maminky. Po láhvi vina se nám podařil s partnerem husarský kousek a já čekám své třetí ditko. Mám prodlevu 9 let a když vidím, co se za těch 9 let na trhu vytvořilo, po všech stránkách, jsem v údivu 😄 používala jsem hodně pampers sleepandplay nebo jak se jmenovali 😂 ale uz je v nabídce takových jiných možnosti. Chtěla bych si pomalu tvořit zásobu, na co nikdy nezapomenu, jak to bylo finančně složité 😄 tak si chci trochu nadbehnout a něco si pomalu kupovat. S jakými plenkami jste spokojeni? Případně kde kupujete nějaké třeba větší množství alá lepší cena na internetu. Dekuji Renca
U nás dětem jen tak něco nesedlo, prcci měli citlivé dupky, takže nakonec starší vyrostl na Naty a mladší na Monperi eco.
@meggye84 byla bych s nákupem dopředu opatrná,pokud nemáš komu plenky dát,když vám nesednou. Starší dva mohly mít cokoliv, třetí syn už bohužel ne. Vyzkoušeli jsme snad všechny dostupné druhý a i vychvalované DADA plenky mi ho opruzuji. U dvou starších sem nedala dopustit na DM, teď bohužel vůbec. Jediné co mu sedne jsou Pampers,takže si sice priplatim,ale střídám s látkou a nakupují v akci,tak to není žádná hrůza 😉😊
Jsme spokojení s babylove z dm, jen nevím, jestli mám nějaké divné děti, ale velikost 3 jim nikdy moc nesedla a často protékla. Jinak velké zásoby bych taky nedelala. Synovi jsou čerstvě 3 měsíce, už má vel 4 a když jsem vždy potřebovala dodělat balík té menší, tak mi ho bylo líto, že z nich byl trochu uškrcený. Z malých velikostí děti poměrně rychle vyrostou, jestli zásoby, tak právě radši až ty větší a to zase nevíš, jestli sednou... takže za mě si radši šetřit, pokud mas strach z financí
Byla jsem spokojená s dada, ale teď už jsou hůře dostupné. Na noc ještě občas dávám, to co zbylo. Jinak jsem se koukala a zrovna jsem narazila na zajímavou stránku, kde ještě ke všemu mají slevu (kód: bezvaleto) asi 15 % na vše /i kosmetiku/. Tak jen takový tip: https://1url.cz/MKlAe
U nás vyhovovaly každou chvíli jiné, klasické plenky byly fajn huggies elite soft, DM nature, super byly muumi baby, noční kolorky... Ještě před 6m jsme ale museli přejít na kalhotky, malá si normální plenky absolutně nenechala dát... Ty nám ze začátku vyhovovaly babylove z DM, sem tam pampers premium care, huggies, bambo nature, teď cca od roku nám nejvíc vyhovují Bella happy a dada zlaté, na noc už dlouho používáme monperi pants a poslední dobou občas i huggies noční, začalo nám všechno protékat 🙄
Hodně mi byly doporučované plenky z Alberta, jednou jsem je koupila a po dvou plenkách letěly... Pampers strašně smrdí, jediné, co se fakt dá, jsou kalhotky premium care, ty občas koupím

U nás Dada prepadli na plnej čiare. S čím som bola na začiatku veľmi spokojná, boli Pampers premium care. Neskôr aj Pampers active baby.