Svrchní kalhotky Bambino mio 12-15 kg, kde koupit?

jbzirafa
17. lis 2015

zdravím používatelky plenek -kalhotek zn. bambinomio, mám problém sehnat velikost 12-15 kg, podle odpovědí v kamennémobchodě jsou staženy z výroby a nahrazeny jen kalhotkami s označením 9+ a 15+ ?! mám dítě váhově kolem 12 kg, velikostí právě mezi - 9-12 jsou už malé, a 15+ obrovské, kde přes internet ještě seženu starou velikost kalhotek (nejlépe miosoft, ty nejměkčí a s dvojitou gumou kolem nožiček?)nebo jakou máte alternativu k této značce a velikosti?

filipatereza
18. lis 2015

Měli jsme Imse Vimse 11-16kg... Ty Bambino Mio staré už jsem taky nikde moc neviděla..:(

mmendy
18. lis 2015

Bambino mio patří k naší oblíbené značce, kde sehnat neporadím, možná ještě na bazárcích, ale vhodnou alternativou mi přijdou Thirsties vel. 2, mají dvojité gumičky, zmenšovací patentky, sedí krásně na pleny na rovno, ale i na kalhotkové pleny. Imse Vimse nám moc nesedly na pleny na rovno jsou (aspoň za mě) lepší na kalhotkové pleny.

jbzirafa
autor
19. lis 2015

dívala jsem se na ty thirsties, jsou podobné sweet monkey, ne? jedny mám ale už taky moc nesedí,kolem nožiček ty gumičky tlačí a na výšku jsou skoro jako bokovky. jem asi mic náročná nebo mám atyp. dítě. tedy když vidím ty modely na obalech bambinomio tak se mi zdá že ty svrchňáčky mají taky dos napasované. a hlavně se v nich nehýbou🙂)