Začali jsme látkovat, poradíte mi někdo?
Musela jsem ze dne na den začít látkovat nakoupila jsem po kamarádkách co se dalo a látkujeme ale potřebujeme poradit finty triky atd jak si ulehčit práci.co je nejlepší atd poradíte? Děkuji všem
Abych přiblížila situaci syn má 13měsíců a máme alergii na mlíko od 12měs. Ted se nám objevila i alergie na plenky a než neustále zkoušet které jo a které ne rozhodla jsem se látkovat.
Přidám fotky co máme doma. pomožte mi co mám ještě dokoupit co nám chybí atd.Děkuji

Lepší by asi bylo vypsat konkrétně kolik máš plenek a kolik svrchních kalhotek. Na jeden den potřebuješ asi 6,7 plenek. Takže na 3dny zhruba těch 21,to ti bude stačit pokud budeš prát po 2 dnech. Koukám, že máš i kapsové plenky, ty jsou fajn, protože ti obyčejné čtvercové plenky velmi rychle uschnout, takže to bych použila na doma a ven třeba ty na schnapku nebo ty Anavy, určitě bych dokoupila separační pleny a vkládačky. Ta bambusová Anavka bude super na noc.
Určitě, sepište co máte - podle těch fotek to jde špatně poznat - kolik kusů čeho a pak můžeme dát dohromady co by se ještě hodilo...

Dokoupila bych svrchnáčky, třeba dvoje - flísové jsou fajn, ale u starších dětí mohou provlhat - koukni na Grovia, Bamboolik, Imse Vimse, Petit Lulu..
Jinak kalhotovky Anavy jsou super...