Brigáda v Kauflandě, je to tam hrozné nebo v poho?
Pracovala jste některá v Kauflandě, je to tam hrozné nebo se to dá v poho?? Kolik jste měli cca na hodinu? a jaké směny?
Chtěla bych se o této brigádě dozvědět něco víc, internet mi moc nepomohl , volat tam nechci 😀
ALE CO JSEM SLYSELA TAK ALBERT BY NA TOM MEL BYT NEJHUR S TEMI PROSLYMI POTRAVINAMI
Tak s tím zkušenost nemám, jsem jenom na pokladně.
Přidám moje zkušenost z centrálního skladu v Modleticích a to přes agenturu lepší práce nebo brigadnici.com,................... Po třech měsících co jsem tam pracoval a nedostal řádnou výplatu jsem utekl !! první výplata od nich byla přesně 2.960 korun a ten zbytek byl podobný a to nemluvím zatím o práci která se tam musí vykonávat denně jsem se vracel z mokrým tričkem jejich pracovní normy jsou natažené na krev.... Je to jeden velký podvod na lidi! kdyby jste někdo nad touto agenturou uvažoval doporučuji utíkejte jinam! Do Kauflandu jedině jako kmenoví zaměstnanec jinak tam nelézt!!!!!. Milan Volný
@milanvolny V tomto případě bude problém s agenturou a né přímo s kauflandem jako zaměstnavatelem. Sama v kauflandě pracuji od ledna 2009, prvních 5měsíců brigádně, poté už jako stálý zaměstnanec se smlouvou na dobu neurčitou a nikdy jsem já ani nikdo z mých kolegů neměli problém že by výplata nepřišla vůbec nebo se zpožděním, naopak bývá na účtě již pár dní před daným výplatním termínem. V současnosti se navíc výplaty zvedaly a v souvislosti s celorepublikovou velmi nízkou nezaměstnaností určitě seženete v kauflandě volné místo i bez agentury, která by se na vás jen přiživila 🙂
Mili00 ozivuji diskuzi a chci se zeptat,zda-li jste jeste v Kaufu v Mariankach?

Tak to máte holky super - partnerka kamaráda dělala/dělá(? už to není partnerka, tak nevím 🙂 ) v Kauflandu a prý tam na mase klasika promíchávaly saláty, čančaly, aby nebylo vidět, že to je oslizlý a hnusný. Ale asi to není všude - nejspíše je to jako u všech podobných řetězců šíleně na vedení.