Celozávodní dovolená ve zkušební době
Ahoj . 3.7 nastupuju na HPP. ale dnes jsem se dozvěděla , že od 1.8 je 14denní celozavodni dovolená. Prosim nevíte jak to v tomto případě bude řešeno se mnou ? Na dovolenou ještě mít nárok nebudu . Děkuji za zkušenosti 😉
Já se to dozvěděla dnes od kamarádky vedení mi nic neřeklo , i kdyz jsem tam byla na pohovoru ☹
Dekuji moc za odpovědi ,to jsem na to zvedava jak to dopadne
Záleží na zaměstnavateli - určitě bude mít nějaké vnitřní směrnice jak tohle řeší. U nás se třeba dovolená dává částečná, kdo chce zůstat doma, tak zadarmo a kdo ne, tak chodí do práce a třeba pomáhá s úklidem kolem servisu strojů a tak. Rozhodně nebudeš první ani poslední komu se to v tý firmě stalo, tak to budou mít nějak vyřešené. Některý firmy normálně dají dovolenou a kdyby člověk odešel dřív, než si jí odpracuje, tak mu to pak strhnou z platu.
@anetka1701 určíte nejsem první spíš me to zaskočilo a překvapilo ze mi to při prijmacin pohovoru nikdo neřekl . Kdyby ano , rovnou se zeptam jak to bude. uvidíme každopádně Děkuji za informaci ten úklid atd me také napadlo

Mam to podobně a nabidli mi, zda mi nebude vadit zustat doma na neplacenem volnu nebo ze me zamestnaji na dohodu do doby te dovolene a po dovolene me zamestnaji na klasicky uvazek. Zvolila jsem prvni variantu.