Jak probíhá zkrácený úvazek v Penny?
Ahoj holky mám dotaz na ty kteří máte nebo jste měli zkušenosti se zkráceným úvazkem v Penny jak dávají tak směny a kolik hodin denně? Vím,že dělají víkendy i svátky,ale zajímá mě cca.ty hodiny denně kolik a od kolika do kolika cca? Paní co mi volala říkala,že ranní dělají od 5 h.rano a odpolední je do 21 h.v pondělí jdu na pohovor přímo na pobočku tak chci jen vědět cca do předu jak to je kdyžtak . děkuji 😊
@atraps kdyz ty delas jenom ranni a nedelas vikendy tak je to vuci kolegum,kteri jsou na stejne pozici a ty smeny delat musi nefer.
@zelenaesmolda .. ocividne mas spatnu zkusenost... z toho co pises a vyjadreni .. znis moc negativne...
@atraps
ne,to neni negativni,to je realita.Proste delate na stejne pozici,za stejne penize ale ty mas z nejakeho duvodu vyhody,ktere ostatni nemaji coz proste vuci tvym kolegum neni fer.Volny vikend by chtel mit kazdy.Takze byt tebou se modlim,aby se nezmenil manazer 🙂
@nata22linka07 děkuji moc za odpověď 😊
@zelenaesmolda 🙂 vdaka za tip
@atraps
ono se ti totiz muze nakrasne stat,ze s vymenou manazera o tyhle vyhody prijdes.Nebo to driv nebo pozdeji zacne nekoho stvat a zacne si stezovat.Ja byt tvym kolegou a matkou tak bych si stezovala 🙂
@fouskovi Vždyť tam nikdo nechce, takže berou vše. Já tam nastupovala na DPČ, když byl synovi rok. Povím ti, že jsem tam byla fakt spokojená. Super kolektiv a vedení taky šlo. Ze začátku fakt super, ale vedení se dost měnilo a musela jsem jim určit hranice, co si jako mohou dovolit a co ne. Jsme si to vyříkali a pak to šlapalo. Směny jen od 8 do 16:30 (neexistovalo, abych tam byla o minutu déle, protože jsem musela pro kluka do školky). Pak nastoupila jedna ambiciózní kráva a hned ráno mě nasrala. Odpoledne znovu a tak jsem jí řekla, že si jaksi neuvědomuje s kým mluví a to, že oni potřebují mě a ne já je. Už jsem pak do práce nešla.
Začala hledat něco jiného a našla za dva dni. Peníze jsem si vyjednala stejné jako v Penny (praxi mám 25let) a povím ti, že nebe a dudy. Žádná hoňka, šéf jedinečný, žádná buzerace. Pracovní doba teda od 8 do 17 + 3h sobota, ale teď už je mi to fuk. Kluk je už ve třetí třídě.
@zelenaesmolda takove zamestnance opravdu nemam.. uzavru to, dobre ? jde predevsim o komunikace mezi zamestnanci a nadriz. nekomu vyhovuje tohle, nekomu tohle...
@zelenaesmolda To se pleteš. U nás byly takové, co chtěly dělat jen odpolední, takže se to vyrovnalo. Ne každý je odvázaný vstávat ve 4h ráno. Pokud si to kdokoliv nevyřídí, tak pak ať nepindá. Je to věc zaměstnance a zaměstnavatele jak se dohodnou/nedohodnou. Pokud zaměstnance potřebují, většinou ustoupí a zařídí to tak, aby zaměstnanci vyhověli.
@superkousky jenže ne všude to takhle jde
@fouskovi To nepopírám, ale já s tím nikdy problém neměla a to jsem dělala při prvním RP v Kauflandu , pak mezi RP v Tescu a při druhém RP v Penny.
Není to úplně odpověď na tvoji otázku, ale všude je to o lidech, já třeba mám zkušenost z Lidlu a Coopu a všude sem se bez potíží domluvila. V Lidlu třeba když sem zjistila že jsem těhotná, neměli problém abych chodila až na 8h dřív sem nebyla schopna prostě a navíc mě v pohodě dali jen za pokladnu, nebo když doplňování tak jen věci typu, regalky u pokladen...atd. v Coopu sem zase při potřebě volná mohla hodiny dle domluvy nadělat, abych nemusela řešit dovolenou. Ale mamka třeba měla v jiné pobočce Coopu peklo a ani když ji zavolali že ji umřel tchán, tak nedostala půl dne volno, musela dodělat směnu a nikdo se s ní nebavil.
@vikca214 děkuji za zkušenosti 😊 ono to je vždy určitě o lidech...
@zelenaesmolda Já mám třeba stejnou zkušenost mám teď DPč ale začnu na zkrácený úvazek. Moje paní vedoucí mi řekla, že mám chodit jak můžu - jak se domluvim doma. Ale tich 20hodin týdně být musí, jinak to nechá na mě, holky v práci neříkají ani slovo ví, že mám malou holčičku 🤷🏻♀️😉
Ženy moc vám všem děkuji za odpovědi 😊 nakonec to půjdu do Penny zkusit od července .budu ve zkušebce tak můžu odejít když to bude zlý 😁 já mám alespoň plus v tom,že nemusím řešit malého do školky a ze školky v tom by byl určitě jinak trochu problém.tak jsem sama zvědavá jak mi to půjde a co bude😀poprvé budu pracovat v obchodě 😀
@ab3185
@nata22linka07
@zelenaesmolda
@superkousky holky vy jste pracovali na zkrácený úvazek v Penny? Kolik to vychází cca platove? Kolik se tam tolik tak vydělá? Říkali mi 22 tis.ze se pohybuje plat tak mě zajímá jestli to opravdu tak je.moc dekuji
@superkousky kde Pracuješ?
@zelenaesmolda prosím tě, pokud jsou domluvení tak nevidím problém, on ne kazdej chce makat od 5 od rána, fuj ta negativita z tebe jen sálá...a někomu třeba vyhovují víkendy pracovni a volno ve všední dny.
@zelenaesmolda 😂🙄boze
Já jsem na zkrácený úvazek v Kauflandu, 32,5h týdne. Beru kolem 21tis. čistého, mám 27 dní dovolené, ročně 6tis. na benefit kartu a na vánoce bývají odměny.
Já pracuji v Alberte 30 hodin týdně a mám 16-18 tisíc. . 20 dnů dovolené a 5 x Rekondiční volno.
@ab3185
@nata22linka07 holky moc vám děkuji za vaše odpovědi 😊🍀❤️
@fire85 V malém obchodě u soukromníka.
Ahojky holky jen pro info kdyby někoho zajímalo třeba v budoucnu.tak jsem nakonec do Penny nastoupila budu tam už měsíc práce makačka o tom žádná člověk se nezastaví,ale jinak za mě dobrý jsem spokojená směny mám 8,5 h. A pracuju 4 dny v týdnu a 3 dny volna a střídají se směny po týdnu jeden týden ranní jeden týden odpolední za mě teda lepší prace v Penny jak ve fabrice kde jsem pracovala před rodicakem.takze za mě tak a hlavně mě nevadí i ty směny skrz hlídání ,že chlap to časově vyrovná za mě.
Ahojky, stále pracuješ v Penny?
@niki1107 ano stále ještě pracuju v penny
A jak jsi spokojená? Mě čeká návrat do práce po rodicaku a taky zvažuji obchod skrz směny, abychom se s manželem mohli střídat, když budou dcery nemocné. Dřív jsem dělala vedoucí v obchodě s oblečením, ale denně jsem musela dojíždět celkem daleko, takže tam se vrátit nemůžu. A hlavně mi jde též o zkrácený úvazek a ne každá práce to umožňuje.
No práce je opravdu někdy náročná práve v Penny se nesedí jen na pokladně,ale doplňuje se zboží , peče se ,večer se uklízí celej obchod,ale už jsem si zvykla a baví mě to,ale zase když tam máme ten zkrácený úvazek děláme normálně 8,5h.smeny,ale min dni v týdnu...měsícne těch 17-18smen

Já pracujiv Alberte a jsme tady skoro samé maminky a všem se snaží vyjít vstříc . Víkend mám každý druhý volný. Ranní směna je od 6 nebo 7 a končí se ve 13 nebo ve 14 hod. A odpolední je od 13 nebo 14 do 20.00 když se chystají akce tak do 21.
.