icon

Jak se ženy cítí v mužských profesích?

jesikahol
3. zář 2025

Je tady někajá žena, která přezouvá pracovně kola? :D ideálně NEvyučená v oboru?
Jak Vás berou chlapi? Jak jste v práci spokojené?
Hledám po dětech úplně nový směr a tahle práce mě láká, ale neumím si představit, že by mě někdo bez zkušeností přijal. Bádám jak se k tomu dostat.

Strana
z2
jesikahol
autor
10. zář 2025
@hojda

Kamarádku třeba brali se záměrem, aby trošku rozstřelila mužský kolektiv.

@hojda to je dobrý 🙂 já s chlapama vycházím líp než se ženskýma, ale je to individuální že... když se sejdou voli...nic člověk neudělá

jesikahol
autor
10. zář 2025
@uzivatelkapetra

No je to fyzická práce no. A spíše než kolegů bych se bála zákazníků, tam bude tupců více, kteří budou ostentativně pokřikovat, že by to radši měli od chlapa, pořádně.

@uzivatelkapetra to je pravdna no

jesikahol
autor
10. zář 2025
@j.a.n.i

No,ja spis tedy nevim, proč by v nějakém pneuservisu brali zenu nevyucenou v obou a bez zkušeností 🤔

@j.a.n.i protoze kdyz hledaji nekoho i bez zkusenoati s tim ze jaou achopni zaucit, tak proc nezaucit zenu, .. dalsi vec je ze se vselijakym skolenim vubec nebranim.. praxi clovek nekde ziskat musi

jesikahol
autor
10. zář 2025
@miryp

Pochybuji, že zrovna na MK to vybádáš 😉 Bádat, za jakých okolností by ženu, která je touto profesí nepolíbená, pneu/auto servis vzal pod svá křídla, bys měla přímo u zdroje. Když vidím, jak je chlap vyflusaný jen z toho, že gumy přenese ze sklepa do auta a pak zpět, marně přemýšlím, co tě na takové práci láká 😀

@miryp MK je prave idealni, tady se clovek dozvi vsechno :D

j.a.n.i
10. zář 2025
@jesikahol

@j.a.n.i protoze kdyz hledaji nekoho i bez zkusenoati s tim ze jaou achopni zaucit, tak proc nezaucit zenu, .. dalsi vec je ze se vselijakym skolenim vubec nebranim.. praxi clovek nekde ziskat musi

@jesikahol A proč jo, když se jedná o fyzicky náročnou práci. Jasně, pokud budou chtít někoho na administrativu, mytí vozů a podobně, tak tam proč ne.

jesikahol
autor
10. zář 2025
@j.a.n.i

@jesikahol A proč jo, když se jedná o fyzicky náročnou práci. Jasně, pokud budou chtít někoho na administrativu, mytí vozů a podobně, tak tam proč ne.

@j.a.n.i to je se mnou těžký, administrativa a papíry to není nic pro mě a nauklízela jsem se už dost. Mám ráda, když za mnou jde práce vidět, nebo když z ní má někdo užitek či radost. Úklid je snad nejmíň doceněná práce, člověk se nadře a za pár dní či hodin to nejde vidět.

Strana
z2