Jak se ženy cítí v mužských profesích?
Je tady někajá žena, která přezouvá pracovně kola? :D ideálně NEvyučená v oboru?
Jak Vás berou chlapi? Jak jste v práci spokojené?
Hledám po dětech úplně nový směr a tahle práce mě láká, ale neumím si představit, že by mě někdo bez zkušeností přijal. Bádám jak se k tomu dostat.
No je to fyzická práce no. A spíše než kolegů bych se bála zákazníků, tam bude tupců více, kteří budou ostentativně pokřikovat, že by to radši měli od chlapa, pořádně.
@uzivatelkapetra to je pravdna no
No,ja spis tedy nevim, proč by v nějakém pneuservisu brali zenu nevyucenou v obou a bez zkušeností 🤔
@j.a.n.i protoze kdyz hledaji nekoho i bez zkusenoati s tim ze jaou achopni zaucit, tak proc nezaucit zenu, .. dalsi vec je ze se vselijakym skolenim vubec nebranim.. praxi clovek nekde ziskat musi
Pochybuji, že zrovna na MK to vybádáš 😉 Bádat, za jakých okolností by ženu, která je touto profesí nepolíbená, pneu/auto servis vzal pod svá křídla, bys měla přímo u zdroje. Když vidím, jak je chlap vyflusaný jen z toho, že gumy přenese ze sklepa do auta a pak zpět, marně přemýšlím, co tě na takové práci láká 😀
@miryp MK je prave idealni, tady se clovek dozvi vsechno :D
@j.a.n.i protoze kdyz hledaji nekoho i bez zkusenoati s tim ze jaou achopni zaucit, tak proc nezaucit zenu, .. dalsi vec je ze se vselijakym skolenim vubec nebranim.. praxi clovek nekde ziskat musi
@jesikahol A proč jo, když se jedná o fyzicky náročnou práci. Jasně, pokud budou chtít někoho na administrativu, mytí vozů a podobně, tak tam proč ne.
@jesikahol A proč jo, když se jedná o fyzicky náročnou práci. Jasně, pokud budou chtít někoho na administrativu, mytí vozů a podobně, tak tam proč ne.
@j.a.n.i to je se mnou těžký, administrativa a papíry to není nic pro mě a nauklízela jsem se už dost. Mám ráda, když za mnou jde práce vidět, nebo když z ní má někdo užitek či radost. Úklid je snad nejmíň doceněná práce, člověk se nadře a za pár dní či hodin to nejde vidět.

Kamarádku třeba brali se záměrem, aby trošku rozstřelila mužský kolektiv.
@hojda to je dobrý 🙂 já s chlapama vycházím líp než se ženskýma, ale je to individuální že... když se sejdou voli...nic člověk neudělá