Jaké dárky kupujete kolegyním v práci?
Ahoj děvčata, chtěla jsem se zeptat co kupujete vašim kolegyním nebo té nejoblíbenější parťačce za dáreček ❤️
Děkuji za inspiraci
Všichni dostanou kvalitní kávu, vánočně ochucený med a skořicové mandle. Ta nejbližší kolegyně k tomu dostane ještě dipper a filtry na kávu a krabičku domácího bezlepkového cukroví.
Dárkovou sadu čajů. Cukroví nedávám, většinou mají hromady svého.
Čaj, dárkové balení ořechů.
Žádné, přinesu tam do placu talířek cukroví, možná své oblíbené kolegyni donesu malou lahvičku domácího likéru.
Já mám tedy samé mužské kolegy, ale i když to dříve bylo naopak a muž byl mezi námi jeden, chodili jsme se v předvánočním týdnu projít Pražským hradem a někam na trh na svařák. V úterý jdem zas.
@anonym_autor Kdybych byla tvoje kolegyně, potěšily by mě neochucené oříšky, krabička netradičního čaje nebo drobná kosmetika typu pomáda na rty nebo krém na ruce. Naopak bych neocenila věci typu svíčky, dekorace jako figurky, ozdoby na stromek nebo věcné dárky typu hrnek.
Loni jsem dávala personalizované propisky, letos domácí slaný karamel v ozdobné dóze.
Dáváme si jen s kolegyněmi z kanclu, a to buď třeba čajík, voňavé mýdlo anebo vzorek domácího Baileys. Prostě jen drobná pozornost
Dáváme si jen s kolegyněmi z kanclu, a to buď třeba čajík, voňavé mýdlo anebo vzorek domácího Baileys. Prostě jen drobná pozornost
@ninive211 mohla bych poprosit o recept na domácí Baileys? Byla jsem o něj požádána (aby byl pod stromečkem jako dárek), tak bych byla ráda za osvědčený recept. Moc děkuji
@ninive211 mohla bych poprosit o recept na domácí Baileys? Byla jsem o něj požádána (aby byl pod stromečkem jako dárek), tak bych byla ráda za osvědčený recept. Moc děkuji
@garfa4 Já dělam klasický Baileys ze salka a pudinku (2 salka zkaramelizovaný, 1 pudink uvařený dle návodu - ideálně ma být mandlovÿ nebo karamelový, ale ten obvykle nemám, tak klidně vanilkový nebo kokos-dostane to trochu jinou příchuť) +-0,5 l.whisky (nebo rumu, když není whisky - dle chuti). Vše dohromady rozmixovat a nalít do lahví
@garfa4 Já dělam klasický Baileys ze salka a pudinku (2 salka zkaramelizovaný, 1 pudink uvařený dle návodu - ideálně ma být mandlovÿ nebo karamelový, ale ten obvykle nemám, tak klidně vanilkový nebo kokos-dostane to trochu jinou příchuť) +-0,5 l.whisky (nebo rumu, když není whisky - dle chuti). Vše dohromady rozmixovat a nalít do lahví
@ninive211 jsi zlatá, moc děkuji

Krabičku domácího cukroví nebo vánočku, kávu, čaj, oříšky.