Mám dilema kvůli práci po RD
Holky dneska to na mě nějak padlo.Příští září má jít syn do školky a já vůbec nevím,kam do práce.Moje předchozí zaměstnání bylo servírka,ale tam už nechci.Dělá se tam hodně přesčasů a dlouho do noci.Jediný co bylo fajn,tak ty krátký,dlouhý týdny.Chtěla bych jít zase na 12ctky,líbilo by se mi,že bych v případě nemoci řešila hlídání jen dva dny v týdnu a ne celý pracovní týden.Ale ted nevím kam jít :/ Přemýšlala jsem o obchodu s oblečením např.kik,pepco,kenvelo...v kik se ale dělají blbé směny.Kolikrát jdou i 4 dny za sebou a já nemůžu babičku otravovat skoro celý týden s hlídáním.Hodně jsem přemýšlela o fabrice.Ranní,noční 12ctky.Nemáte zkušenost??Pracovala jste v nějakým takovýmto řetězci?
"Dylema" to bude nějaké nové vyjmenované slovo, něco jako dyk, dylina, dyvadlo, dyskoteka, dýler, dyjagnoza, dyjagram, dygestoř, dyskutovat, Dytrojt, dykobraz, dygitalky, dy pryč a Dypárpl. 😂😂😂
Sanitarka dela pomocne prace v nemocnici, konkretni napln zalezi jak kde, je k tomu potreba sanitarsky kurz, ale nekde treba vezmou i bez toho a pak to cloveka nechaji udelat dodatecne v pracovni dobe a pracoviste to i zaplati (stoji par tisic). Ale ne každý je povaha na praci v nemocnici. Ale kvuli pravopisu by si te tam nikdo nedobiral, neboj 😉
Holky prosím,napíšete některá adminům ať mi tu hrubku opraví?Já to neumím :(
Oprava @kecalka2 muzem poprosit @berenika39 , jestli to jde opravit...
@ireniq ráno to bude krásné🙂. o nic nejde, stát se to může.
@berenika39 Moc děkuji 🙂 psala jsem a ani u toho nepřemýšlela :/
ale třeba dělat servírku v nějaké pěkné kavárně by nebylo špatné.. nebo někam do státní správy, tam nedělají většinou problémy s ošetřovačkama atd.

Nemocnice? Sanitarka nebo jak se to jmenuje?