icon

Práce na odpolední směny. Je to pro vás vhodné?

3. črc 2023

Hezký večer,
už půl roku pracuji jen na odpolední směny.A nějak mě to přestává bavit,unavuje.Od 14-22h.Bavilo by vás jen odpolední?

Strana
z2
ninive211
5. črc 2023

@pajusz Přesně, hlavně na jaře, v létě den zabitý. Takto pokud v létě můžu a je vedro, přivstanu si na 6 (stejně jsem kvůli světlu v 5 vzhůru) a končím třeba v 13h a odpoledne můžu na koupák nebo cokoliv...makat do 22 do večera, to by mě zabilo...

eviicka
5. črc 2023

@ninive211 no a kdo dělá odpolední může na ten koupák dopoledne, kdy tam není hlava na hlavě a není takové horko. Pokud děláš od 6-13, tak je to sedm hodin, 13-22 je 9 hodin - takže se to nedáúplněsrovnávat.

ninive211
5. črc 2023

@eviicka Tak já mám částečně pružnou pracovní dobu, jeden den mohu končit dřív, když si to jindy naddělám, ve 13 nejdříve. No a jít na koupak jen na dopo je možná řešení, pokud je hned z rána a vedro jak sviňa a několik dní předtím přes 30. Jinak by to za mě byla ledová voda 😀

lamiaaa
5. črc 2023

Nenávidím odpolední směny, přijde mi, že člověk z ranního volna moc nemá. A taky si pamatuju, když mi bylo nějakých 16 let, jak mě hrozně štvalo, když měla tyhle směny moje mamka. Přišla jsem ze školy a ano sice jsem měla uvařený oběd (ale na ten jsem mohla klidně chodit do jídelny), ale mámu jsem ten den ani neviděla. A úplná pakárna mít tyhle směny o víkendu,

Strana
z2