icon

Práce na odpolední směny. Je to pro vás vhodné?

3. črc 2023

Hezký večer,
už půl roku pracuji jen na odpolední směny.A nějak mě to přestává bavit,unavuje.Od 14-22h.Bavilo by vás jen odpolední?

Strana
z2
marketa1218
3. črc 2023

Ne.

bara88
3. črc 2023

Určitě ne ,hlavně si nedovedu představit vidět děti jen o víkendu

autor
3. črc 2023

@bara88 no právě,ráno se vidím s dětma(17 a 15let) když jdou do školy a večer když přijdu,tak většinou spí.A štve mě,že v létě bych mohla být na zahradě atd a já sedím v práci.Říkám si,že to není k životu

bara88
3. črc 2023

To není no

alkena
3. črc 2023

Máma pracovala 13-21 nějak od padesáti, možná o něco víc, dotáhla to až do řádného důchodu. Byla za tu práci ráda, výhoda byla i práce 5 minut od domu, ale z pracovní doby moc nadšená nebyla. Jenže jako ženská před důchodem a s výučním listem moc na výběr neměla.
U sebe si to nedokážu moc představit.

autor
3. črc 2023

@alkena mě je 40 a mám to 25km,tak ještě než dojedu domu večer,to je půl hoďka no. A odpoledne vyjíždím o hoďku dřív.No teď poslední dobou mě to začíná štvát

mia255
3. črc 2023

Určitě nevyhovovalo. Člověk toho mnohem více stihne když chodí práce klasický od rána. Když jsem kdysi při škole pracovala odpolední v hotelu tak jsem se ráno akorát štíhlá vyspat, naobědvat a jít do práce 🙈

pakeros
3. črc 2023

Nebavilo,v bývalé práci jsem pracovala 6 týdnu jen odpolední a to už pro mě bylo moc.

areh
3. črc 2023

Kamarád pracuje odpoledne dobrovolně. Ráno spí, večer do noci sedí u počítače. JENŽE! Je to svobodný, bezdětný chlap. S dětma, ikdyž jsou větší bych tak pracovat nechtěla. Sama vím, že když jsem měla odpolední, tak jsem vlastně to dopoledne jen čekala až pojedu do práce. Něco jsem sice doma udělala (vyprala, uvařila, uklidila), ale není to jako mít volné odpoledne...

andelka
3. črc 2023

Ne, vyhovovalo mi směny střídat. Manžel teď měl několik týdnů odpolední a je to pěkně blbý.

martulka88
3. črc 2023

Ne. Sice jsem pracovala na zkrácený úvazek a vždy, když jsem měla odpolední (13-17), tak se mi tam fakt nechtělo.

konidana
3. črc 2023

Do 22.h bych to nedavala stejne jako nocni (ty jsem mela asi 2 v zivote) . Na mne to je moc pozde, zejmena v zime kolikrat jdu spat uz kolem 21.h. A rano se nedospim i kdyz nemusim vstavat.

lilian2111
3. črc 2023

Chodím 3-4x týdně 13-20 a vyhovuje mi to. 🙂 když mam volno jezdíme po výletech, děti si uziju a pak se jdu odreagovat a odpočinout si do práce 🤷🏻‍♀️😀. Ale denně by mi to nevyhovovalo.

izz76
4. črc 2023

Ne nebavilo by mě to i kdybych byla bezdětná. To už je lepší dělat cely den 12h a víc volna. Já pracuju na ranní,to je nejlepší.

eviicka
4. črc 2023

Pracovala jsem tak 10 let a bylo to super (pro sovy je to ideální pracovní doba). Teď po rodičáku je to ale jeden z důvodů, proč se tam nevrátím, s malými dětmi to je těžko slucitelné. Zvládlo to jen pár kolegyň, které ale bydlely kousek od práce a měly podporu prarodičů.

eviicka
Autor odpověď smazal
pilzzee
4. črc 2023

Zalezi, jakej clovek preferuje rezim, jestli je nekdo rad vzhuru pozde do noci a dopoledne si pospi, tak je to idealni. Navic ses flexibilni co se tyka vyrizovani doktoru, uradu atd ... Mne by to nevyhovovalo.

ninive211
4. črc 2023

Nevyhovovalo by mi to, pro ženu, co má rodinu, i když větší děti, to není. Je to buď pro svobodné nebo pro lidi před důchodem, co mají své děti dávno z domu a že se přes den míjí s nanželem, jim nevadí, protože po 30 letech manželství mají spíš někdy i ponorku.
A i v obou případech je to spíš krátkodobě, ne roky v kuse.

autor
4. črc 2023

@ninive211 no taky už mi to leze na mozek.To jen koukám na hodiny,kdy už budu muset vyrazit do práce a večer přijedu,dám sprchu ,kouknu na děti jak spí a jdu spát.Tak že uplně na nic...

95newmommy2020
4. črc 2023

Me by to nevadilo, mohla bych se rano prospat.

veronicka89
4. črc 2023

Miluju to ...ale ne jazdy den ;)
17..18 - 23 ..01

Pres den vse stihnu, jsem i s detma . . .

Takovou smenu jako mas ty uz je moc brzo

monikaa162
4. črc 2023

Dělala jsem stáli noční, ale nemala jsem dětí. Tvojí smenu ale ne...

passsu
4. črc 2023

Ne to je potom celý den zabity a nic neudelaš

pajusz
4. črc 2023

Ne, celý den v háji. Má prac. doba je 6-14:30 sice vstávání na 💩 ale užijeme dne

daisymaminka
4. črc 2023

Pro mě jako pro většinu výše nepředstavitelné.

lagerthaa
4. črc 2023

no vzhledem k tomu že manžel dělá ranní moc nevím jak to udělat s dětma jinak než jít na odpolední. děti jsou pořád nemocné takže ranní nepřipadá v úvahu.

urtica
4. črc 2023

Měla jsem za svobodna podobnou pracovní dobu a vyhovovalo mi to - jsem typická sova. S dětmi se to ale nedá...

vopice1
4. črc 2023

Já se budu vracet do práce kde většinou dělám 16-23, ale je to tak 12 dní v měsíci (i víkendy nějaké). Jednou za měsíc až dva po-čt 8-22 s pauzou 15-17. Někdy zas dopoledne 9-13. Po prvním rodičáku jsem to dělala tak, že jsem ráno dala dceru do školky, pak si šla nachystat věci do práce na večer, vyzvedla jí po obědě a odcházela jsem o pul 6 večer. Když byla nemocná, chodila jsem na 16h když byl přítel už doma. Takže nebylo potřeba očr a velký plus jsou skoro celý volný letní prázdniny.

skarma007
5. črc 2023

ne. Měla jsem možnost vyzkoušet práci na směny, denní, noční a rozhodně mě tedy vyhovuje denní pracovní doba např. od 7h do 15.30 (na ÚP máme pružnou pracovní dobu), takže tam pracuji různě, ale vyhovuje mi to, co mi opravdu vadilo byly 12tky a pracovat jen odpolední to bych psychicky nesla těžko :D

megi89
5. črc 2023

Dělala jsem přesně rok odpoledne. 14h-18h. Syn mi nechodil do školky, tak jsem si ho užívala dopoledne. Výhoda byla, že tu práci mám u baráku 120m. Ale nebavilo mě, hlavně, když bylo hezky na jaře a v létě. Po roce mi syn nastoupil do školky a v práci mi vyšli vstříc, a dělám 3x na ráno 9-13h a 2x odpoledne. Teď je to fajn.

Strana
z2