Přechod z PN z gyndy na PN od obvoďačky

cervik1111
1. bře 2018

Prosim,neni tady nekdo z ossz,kdo by mi umel poradit.Mela jsem nemocenskou z gyndy,vcera mi byla ukoncena a od dneska mam nemocenskou od obvodacky.Jak je to prosim s penezy?Zase budu 3 dny zadarmo doma,nebo se to nejak na to navaze?Nemocenske doklady jsem dostala jako pri prvni nemocenske.Dekuji za informaci

lenoulinkaa
1. bře 2018

@cervik1111 pokud je další neschopenka vystavená následující den po ukončení té předchozí bere se to jako jedna neschopenka. Pokud je mezi nimi alespon den, tak už to jsou dvě neschopenky a na tu další se jede zase první tři dny neplacené....

cervik1111
autor
1. bře 2018

Stara mi byla ukoncena 28. a dnes 1.zacala nova...Ja jsem si to prave myslela,ze to bude navazovat.Akorat me dnes zmatly papiry,ktere musim odevzdat do prace...ze mi budou platit prvnich 14 dni...

lenoulinkaa
1. bře 2018

Normálně zase odevzáš v práci a účetní by měla vědět, že to je v podstatě jedna neschopenka. Nemůže ji vy systému znova nabíhat 3 dny neplacené.

cervik1111
autor
1. bře 2018

@
@lenoulinkaa dekuji

cervik1111
autor
1. bře 2018

@lenoulinkaa Jeste se prosim zeptam..bude stacit,kdyz i ukonceni z 28.2.odevzdam az zitra rano?

lenoulinkaa
1. bře 2018

@cervik1111 asi by jim to nemělo vadit. U nás musí být aspoň potvrzené nebo poslané elektronicky.

cervik1111
autor
1. bře 2018

Prosim jeste toto...mam to podepsat?Je to modry listek do prace

lenoulinkaa
1. bře 2018

ty si vyplňuješ jen ten díl, co jde na OSSZ od 15. dne nemoci.

priefi
1. bře 2018

@cervik1111 pokud to na sebe navazuje, je to jakoby dpn dal pokracovala 😉