Prosim,neni tady nekdo z ossz,kdo by mi umel poradit.Mela jsem nemocenskou z gyndy,vcera mi byla ukoncena a od dneska mam nemocenskou od obvodacky.Jak je to prosim s penezy?Zase budu 3 dny zadarmo doma,nebo se to nejak na to navaze?Nemocenske doklady jsem dostala jako pri prvni nemocenske.Dekuji za informaci
Stara mi byla ukoncena 28. a dnes 1.zacala nova...Ja jsem si to prave myslela,ze to bude navazovat.Akorat me dnes zmatly papiry,ktere musim odevzdat do prace...ze mi budou platit prvnich 14 dni...
Normálně zase odevzáš v práci a účetní by měla vědět, že to je v podstatě jedna neschopenka. Nemůže ji vy systému znova nabíhat 3 dny neplacené.
@
@lenoulinkaa dekuji
@lenoulinkaa Jeste se prosim zeptam..bude stacit,kdyz i ukonceni z 28.2.odevzdam az zitra rano?
@cervik1111 asi by jim to nemělo vadit. U nás musí být aspoň potvrzené nebo poslané elektronicky.
ty si vyplňuješ jen ten díl, co jde na OSSZ od 15. dne nemoci.
@cervik1111 pokud to na sebe navazuje, je to jakoby dpn dal pokracovala 😉
@cervik1111 pokud je další neschopenka vystavená následující den po ukončení té předchozí bere se to jako jedna neschopenka. Pokud je mezi nimi alespon den, tak už to jsou dvě neschopenky a na tu další se jede zase první tři dny neplacené....