icon

Přesčasy v práci v těhotenství

luj89
21. led 2017

Holky, vy ktere treba pracujete v kanclu, nebo proste nemate pracovni dobu od-do striktne danou, jak to delate, abyste nepracovaly prescas? Muj nadrizeny to neresi - pravdepodobne o tom zakonu ani nevi a ja porad bojuju s tim, jak nedelat prescasy 😀. Znate to, nekdy je clovek zabrany do prace nebo potrebuje ten ukol dodelat... Navic kazdy den prijdu v trochu jinou dobu, ruzme se zdrzim na obede, a tak ani presne ten den nevim, v kolik bych mela odejit aniz bych pracovala prescas. Jak jste na tom vy 🙂?

Strana
z2
astyna
22. led 2017

Mě to příjde taky vtipný, že někdo neví, kdy má z práce odejít :D

kaja2016
22. led 2017

@luj89 Hele u nas to bylo tak, ze prezcasy se zasadne neproplacely. Myslim, ze to lze az v dobe, kdy ti je sef pisemne prikaze. Nebo aspon tim nas krmily. Dokonce tam lidi chodili i v sobotu zadarmo, aby dodelali, co nestihli. Ale u nas to byla otrocina a spatny vztahy s vedenim, tvoje prace mi, podle toho co pises, prijde jina. Byla tam jedna tehotna holka, vecne prez cas, protoze se nechtela v tehotenstvi stresovat a pracovala radeji v klidu. A kazdemu to bylo sumak. Jestli to muzu srovnat s tim, ze ted jsem na rodicaku, delam z domova, mam flexibilni pracovni dobu, tak je to o vztahu se sefem. V moji soucasne praci neni nic problem, tak jestli jsou vztahy dobre, tak bych se domluvila, ze treba nemuzes uz pracovat s takovym nasazenim, jako drive...

johnirvingfan
22. led 2017

Já jsem dělala do 20. týdne přesčasy v práci, kde celý den nestíhas ani WC. Protoze u nás bud makas nebo tam nechodis...a to delam na gyn. klinice 🙂
Už jsem naštěstí na PN, mela jsem to udělat dřív.

Strana
z2