Přivýdělek na rodičovské. Jaké máte zkušenosti?
Dobrý den maminky,
chtěla bych práci na doma při rodičovské dovolené. Víte o něčem co stojí za to? Jaké máte zkušenosti? Internet je nabídek plný, většina je ale pochybná, zavádějící nebo neurčitá.
Děkuji za Vaše zkušenosti případně tipy
@zajusenka Tak tohle se snad neda napsat ani o pulnoci 😯 A jinak tedy, bez ohledu na to, co nabizis, tak me osobne prijdou tyhle akce typu prezentace u hostitelky desne otravne a uz jen z principu je bojkotuju. Pritom kdyby bylo mozne si zboží koupit za tu realnou = zlevnenou cenu, bez tech otravnych opicaren, tak si i neco koupim.
@j.a.n.i nu za zlevněnou cenu se to dá koupit po registraci (jestli chcete není problém) ať už to budete chtít jen pro vlastní potřebu, nebo si tím přividělávat.
A jinak je to to samé, jako když jdete do glóbusu - taky nakoupí za nákupku a pak si tam přidají marži... Akorát u nich je tam marže 100% ... vím pracovala jsem tam...
@j.a.n.i A že se někoho jen zeptám, nebo se naopak někdo zeptá mne co to tak voní, na tom není nic špatného. A glóbus a spol... ty zas mají letáky ve schránkách a reklamy v televi a rádiu... marketing, který jim říká která barva atd lidem podprahově vnucuje zboží, jak upoutat falešnými slevami atd... a také velmi oblíbené zvišlování ceny, aby ukázali, jak moc zlevnili...
Do Bili nechodím, ale co jsem tam jednou šla, koupila jsem si džus, říkám si super cena... ale ta cena velkým písmem byla jen pro lidi s kartičkou, normální cena byla pidi písmem...
Nvm jaké Elektro to je, ale mají po celý rok slevu na fotoaparáty - ale sleva to není, protože ta vyšší je jen doporučovaná cena prodejce (řekl mi to zaměstnanec). Jisk - mám vyhlidlí nábytek asi 3 roky... několikrát do roka se tváří jak ho mají ve slevě... nic není ve slevě cena je stejná... a dělají to všude...
Já jsem stále hledala po všech lékárnách kde se dá just koupit... nedá... a tak jsem se zaregistovala... a teď to prostě zkouším... kdo nechce, nechce... nenutim... ale mám lidičky, co za to byli rádi... buď také hledali, nebo jim just pomohl s jejich problémy, či to jen vyzkoušeli a jsou spokojení. Často narážím na lidi co just znají a odebírají od svého poradce... tak se jen rozloučím, a popřeji hodně zdravíčka.
@j.a.n.i je to forma propagace... např. Just je rodinná firma, a poradci mají školení, takže pak jsou ty znalosti ohledně výrobků větší a nováčci se učí a radí i se svými organizátory, takže pak jsou schopni opravdu poradit co na co použít, při jakých obtížích... když to zjednoduším, tak je to (v rámci justu) jako v lékárně... tam také poradí co a jak (samozřejmě nejsme doktoři...)
@j.a.n.i nu tak alespoň já, se jen zeptám formou, zda-li dotyčný just zná, a max krátce představím 2 produkty v jedné zprávě. Kdo chce odpoví, kdo ne tak ne, nic neřeším. A jak už jsem nejspíše psala, tak pokud odpoví že nechce, nebo používá jiné produkty, nebo že už někoho má, tak jen poděkuji, rozloučím se a popřeji hodně zdravíčka. Nikomu nic nerozmlouvám, a nevnucuji.
Pokud se mne zeptá, ráda odpovím, pokud má ňáký problém, ráda mu s ním pomohu, doporučím co je na daný problém vhodné, a pak už je na dotyčným jestli ano, nebo ne... nechce, nechce, jeho věc... jestli ano snažím se, aby mněl produkt co nejdříve u sebe. Ke každé objednávce dávám dáreček jako poděkování...
@cila9
bez toho,abys rekla co umis ti fakt nikdo neporadi.
Na co ti je,ze nekdo z domova programuje kdyz ty programovat neumis?
Holky, pokud byste některá měla zájem, tak nám by se do www.klenotyamber.cz hodila pomoc. Aktuálně potřebujeme u všech šperků nastavit parametry (zadat do systému, jaké mají zapínání náušnice, jaký je na nich motiv, atd,...). Nebudu lhát, není to nic zábavného 🙂 Sama jsem eshop založila na rodičáku a zaměstnávám samé maminky na částečný úvazek, proto mě nabídlo nabídnout brigádu prvně tady 🙂
Já jsem učitelka a speciální pedagog. Na půl úvazku jsem sehnala místo v Místním akčním plánu - administrativa, příprava seminářů pro pedagogy, tvorba Šablon do škol atd... práce převážně z domova
@zelenaesmolda když si přečtete předešlé příspěvky, zjistíte vše.
@ester34 Dobrý den, je to ještě aktuální?
@strachotova ptáte se, jestli hledám brigádu?
@ester34 Dobrý den je to stále aktuální? Kdyžtak zanechám e- mail. Susankanrm@seznam.cz
Děkuji 🙂

jinak ve tvém původním oboru bych zkusila, až to bude možné, přednášky - pro univerzity třetího věku, různé kluby důchodců, bývají to nejvděčnější posluchači, výtvarné kroužky pro děti v mateřských centrech.