Práce z domova, máte dobrou zkušenost?

krisstyna
20. zář 2014

Dobrý den maminky, chtěla jsem se zeptat jestli máte nějaká dobré zkušenosti s prací z domova. na internetu je plno nabídek, ale vesměs vše podvod. ☹ Pokud nějaká víte, či máte dobré zkušenosti prosím písněte. Děkuji

hojda
20. zář 2014

Co zkusit něco doma sama vyrábět, nějaké ruční práce?

cabalkova
20. zář 2014

Spousta maminek si taky privydelava internetovymi bazarky, kupuje obleceni ve velkem z lisu, vypere, nazehli, nafoti, rozproda a kacky jsou doma... kdybych nemela praci, sla bych do neceho takoveho... na FB je toho plno, tak mrkni.

kuzelka_sm
24. zář 2014

Ahoj, nechci tu dělat žádnou reklamu, ale já jsem si už při prvním dítku ( dcerka letos 5 let ) začala přivydělávat katalogovým prodejem a dneska je z toho pro mne báječný přivýdělek, který mohu opravdu na 100% doporučit každému. Funguje to tak, že každý po registraci nakupuje za členské ceny a prodává koncovému zákazníkovi za ceny uvedené v katalogu. Princip stejný jako Oriflame, Avon a spousta dalších firem. To se mi jako jediné vyplatilo a chodí mi na účet pravidelné měsíční provize. Všude jinde jsem jen prodělávala a platila nesmyslné vstupní poplatky bez efektu.
Tak třeba zkus něco takového. 😉

anna393
26. lis 2023

@krisstyna ahoj ak mas zaujem pracovat z domu nechaj mi správu rada ti poradím😊