Veselé příhody z pracovního pohovoru. Máte nějaké tipy?
Holky pomůžete? Vzpomenete si na nějakou veselou příhodu z pracovního pohovoru? Potřebuji napsat 3-5 trapasů z výběrka a nechci si je cucat z palce. Pokud přihodíte nějakou historku o tom, jaké nesmyslné výmysly měl váš šéf v práci, bude to taky super. Píšu článek a chci, aby byl ze života, ne opsané nesmysly z netu. Díky
@fyii
V IDF
@fyii
V Ile de France, v podstate v Parizi
@trdelnik234 je to mas super, a co te zavalo do Francie? my tak ruzne na stridacku byvame v USA, letos se nam to trosku omezilo, tim ze kluk sel do prvni... ale uvidime co bude dal...
@jesjaja po prvním kole pohovoru s personální jsem byla pozvána na druhé kolo s ředitelem (trainee pozice)… na konci pohovoru se me pta, jak to chci provádět, když se uchazim o místo 140km vedle než chodím do školy 🤣🤣🤣🧐no ucházela jsem se o místo ve stejným městě kde jsem studovala, i jsme se o tom bavili s personální … no do teď nevím kde se stala chyba, oba jsme na sebe hledeli 🤣🤣🤣 ale praci jsem dostala nakonec ve městě, kde jsem v studovala 🤣😎
@jesjaja Vedla jsem pohovoru opravdu slovy par, ale i tak jsem stihla valit oci. Jedna uchazecka si sedla a prvni, co nam rekla bylo, ze je z toho pohovoru tak nervozni, ze se rano posrala. Jina na otazku, co si predstavuje pod naplni prace, doslova odpovedela: Bude to takovy rozplanovavani a pridelovani prace lidem. A ta posrana nam pak rekla, ze uz se hlasila na obdobnou praci, ale tam ji nevzali, protoze rekla asi neco, co nemela. Kolegyne se zeptala, o co slo, a ona, ze jim tam rekla, ze si tu praci pradstavuje jako pohodu a piti kaficka.
A to uz se k pohovoru dostali jen ty, ktere mely zivotopis relativne v cajku a splnovaly podminky 🙈.
@katule1990 ale zase byla upřímná 😂😂
Mně jednou přišla na pohovor paní se žvýkačkou v puse, rozvalila se na židli a jediné co z ní za celou dobu vypadlo, zda dostane víc peněz než od minulého zaměstnavatele? 😂 Nebo jedna bez žvýkačky, co nemluvila vůbec. Hlásila se na pozici, kde se celý den mluví. 🤷🏼♀️😂
Mně jeden starý pán na úvod pohovoru (na který přišel pozdě) políbil ruku. Jako bych se ocitla v jiném století 😀 (i když pochybuju, že se to při pracovních pohovorech dělalo).
@fyii
Jeden vynimocny a charizmaticky muz,ktoreho som stretla n'a Sk.
Dosiel za mnou zit potom do Prahy a potom sme sa rozhodla zit v jeho krajine a v jeho meste.
Tahame to spolu ùz 15 rokov.
P.S.nie je IT
@trdelnik234 tak to zni jako z pohadky... tak at se vam dari i nadale.. It je zajimavy a hlavne velmi perspektivni obor... da se v nem velmi hezky vydelat, ale ma to svoje ale jako vsechno... Jako ono se prosadit v cizine neni vubec jednoduche, vim o cem mluvim... ale neni to nemozne... bez deti to bylo jednodusi, ale zase s detmi je to uplne jiny zivot... uvidime co nam zivot prinese...
@fyii
Diky..
Zase aby si nemyslela ze tu mam n'a ruziach ustlane🤣🤣🤣.
Je to fajn,ale je to Francuzsko so vsetkym pozitivnym aj negativnym. A manzel bol super volba,ale tiez je n'a zabitie a docela casto.
K tomu si prirataj tri deti..
No co si budeme.
Sorry za off topic 🙈
@trdelnik234 hele ja zila a pracovala 5 let v USA a moc dobre vim, ze vsude chleba o dvou kurkach.. co si clovek sam nevydrel nebylo..a to jeste mi davali dost slusne sezrat, ze jim sefuje holka z evropy. Jako neznam chlapa, ktery by nebyl na zabiti, ja mam deti"jenom dve", ale mam doma programatora a ten vyda za vic nez ty dve deti, vsak vis🙂 jako vsude je neco, ale zase prilezitost se ma vyuzit...
@fyii
Manzel je American?
@trdelnik234 tatu mel Americana matka ceska, ma i 4 sourozence v USA..ale ja ho v USA nepotkala, to az v CR🙂
@trdelnik234 To jako fakt - IT a nuda?
Extra pohovory? 🙂) Tak to by ses možná divila…
@brunetka11
Nuda v praci urcite nie.
Nuda v zmysle,ze ku nam do kanclu sa ziadni exoti z ulice nedostanu.
Ale neviem,ci sa bavime o tom istom.
A jak ùz je vecer,tak ùz ani neviem,ci pisem do dobrej temy.
Tazky den 🤣🤣🤣.

@fyii
Ja ti rozumiem.