icon

Zkušební doba versus těhotenství

julyrose
12. led 2017

Uz par dni vim, ze jsem tehotna. Pracovni smlouvu mam na dobu urcitou presneji zatim do dubna s tim, ze do konce ledna jsem jeste ve zkusebce. Bohuzel jsem zjistila, ze v praci musim pracovat i s technickym lepidlem a redidlem..prace s lepidlem trva asi 10minut. Jako tehotna bych s tim nemela pri do styku, takze budu muset rici, ze jsem tehotna, takze predpokladam, ze mi ukonci smlouvu. Muzu se potom hlasit na pracak nebo jak dal, abych mela aspon nejaky prijem nebo jak mam dal postupovat ☹
Jenom podotykam, ze mam odpracovane 2,5 roku v

Strana
z3
julyrose
autor
19. led 2017

Tak ted uz jsem v tom zamotana uplne 😀
Ano, jsem teprve na zacatku tehotenstvi 7.tyden. Zkusebka mi konci koncem ledna...z toho jsem byla necely mesic na nemocenske, ma popripadne i tohle vliv nebo ne?

kaja2016
19. led 2017

@julyrose Jestli jsi byla na nemocenske ve zkusebce, tak se ti zkusebka o tu dobu jeste prodluzuje. Vis co, zkus si zavolat na linku OSSZ a poptat se tam, treba narazis na nekoho slusneho, ochotneho, kdo ti doporuci, co ted delat. Muzou nahlidnout do tve pracovni historie a propocitat to. Ja jsem taky resila neco nestandardniho a poradili me tam dobre. Ale asi zalezi, na koho narazis no...

Strana
z3