icon

Dezinfekce pronajatého bytu. Jak chránit děti před bakteriemi?

samuela7
26. zář 2021

Dobrý den, zajímá mě Váš názor jak a čím nejlépe vyčistit, nebo vydezinfikovat byt po nájemnících. Teď se s malým do jednoho stěhujeme a přece jen to byli lidé o kterých nic nevíme a malý leze teď po zemi a vše olizuje. Děkuji za odpovědi.

martinau5
26. zář 2021

Prejela bych všechno sanytolem. A asi bych vyměnila záchodové prkénko. Nevím proč, ale k tomu mám trochu odpor sedět na záchodě, kde někdo byl a nevím kdo.

krasna_neznama86
26. zář 2021

Pokud se chceš zbavit bakterií a virů, porid si germicidni lampu, ta vymlátí všechno.

samuela7
autor
26. zář 2021

@martinau5 stěhuji se poprvé aam u toho docela obavy. Malej na všechno sahá

missbufy
26. zář 2021

@samuela7 Normalne bych si vzala gumove rukavice a dala dite na hlidani napr. babicce na cely den nebo vic dnu. Koupila bych Savo na podlahy a vsechno tim vytrela nekolikrat, Savem na okna umyla okna a Savem do kuchyne vydrhla kuchyn a dalsim Savem vydrhla sanitu. POkud budete mit nabytek, tak se cisteni prodlouzi o cisteni nabytku... Pak muzes jeste jednou vse vydrhnout Sanitolem, pro jistotu.

karol2014
26. zář 2021

Ja jsem si takhle desinfikovala byt po delnicich, kdyz jsme delali velkou rekonstrukci. Delali nam novy obyvak, kuchyn a predsin. Ta predstava, ze po nich budu po dvou mesicich pouzivat toaletu a koupelnu mi delala zle. Nakoupila jsem klasicke savo a vzala tim vse, co slo. Akorat nezapomen pouzivat rukavice. Ja si znicila prirozenou barieru kuze a hned jsem chytla do prstu streptokoka. Tyden jsem si musela propichovat prst a vymackavat hnis. Bolest neskutecna, ale byla to moje blbost.