Dezinfekce pronajatého bytu. Jak chránit děti před bakteriemi?
Dobrý den, zajímá mě Váš názor jak a čím nejlépe vyčistit, nebo vydezinfikovat byt po nájemnících. Teď se s malým do jednoho stěhujeme a přece jen to byli lidé o kterých nic nevíme a malý leze teď po zemi a vše olizuje. Děkuji za odpovědi.
Pokud se chceš zbavit bakterií a virů, porid si germicidni lampu, ta vymlátí všechno.
@samuela7 Normalne bych si vzala gumove rukavice a dala dite na hlidani napr. babicce na cely den nebo vic dnu. Koupila bych Savo na podlahy a vsechno tim vytrela nekolikrat, Savem na okna umyla okna a Savem do kuchyne vydrhla kuchyn a dalsim Savem vydrhla sanitu. POkud budete mit nabytek, tak se cisteni prodlouzi o cisteni nabytku... Pak muzes jeste jednou vse vydrhnout Sanitolem, pro jistotu.
Ja jsem si takhle desinfikovala byt po delnicich, kdyz jsme delali velkou rekonstrukci. Delali nam novy obyvak, kuchyn a predsin. Ta predstava, ze po nich budu po dvou mesicich pouzivat toaletu a koupelnu mi delala zle. Nakoupila jsem klasicke savo a vzala tim vse, co slo. Akorat nezapomen pouzivat rukavice. Ja si znicila prirozenou barieru kuze a hned jsem chytla do prstu streptokoka. Tyden jsem si musela propichovat prst a vymackavat hnis. Bolest neskutecna, ale byla to moje blbost.

Prejela bych všechno sanytolem. A asi bych vyměnila záchodové prkénko. Nevím proč, ale k tomu mám trochu odpor sedět na záchodě, kde někdo byl a nevím kdo.