Jak schovat prádlo na žehlení v bytě?
Ahoj ženy žijící v bytě, kde schováváte či neschováváte prádlo na žehlení? Místo, v jakém koši? Taková ta hromádka, co časem vzroste na hromadu prádla a pak se teda žehlí...kam s ní, aby nebyla na očích a neprášilo se na to? Díky za tipy😉
Neschovávám, co během dne sundám z věšáku, to večer vyžehlím.
v životě jsem nežehlila...to dneska ještě někdo dělá?!? :D
@normalnimatka No představ si ;-D A dokonce jsou někteří blázni (jako moje tchyně), co snad žehlí i ponožky😀 A někdo dokonce žehlí i spodní prádlo 🙈
Já žehlím nárazově, většinou manželovy trika (drtivá většina potřebuje lehce vyžehlit, I když je pečlivě pověšená), občas i nějaké moje. Co můžu, skládám teda rovnou ze sušáku hned do skŕíně.
Ad sušička a nežehlení - já mám 2v1 hlavně na ručníky a oblečení je z ní naopak jak když kravě z prdele vytáhneš. Ségra má normální, tak sice to takto nemá a nežehlí, ale je to bohužel poznat-oblečení rozhodně není perfektně uhlazené, dost často neteře mají na sobě tričko z mého pohledu vyloženě zmačkané. Tuším, čím to je-nevytahuje věci ze sušičky ihned ven a neukládá to okamžitě do skříně, prostě to nestíhá.
@ninive211 v mojí sociální bubline nezehli akorat sestřenice, která má problémy se zády.. zehli i holky, co mají sušičku a jedna teda takovým způsobem, že to má jak z mandlu 😄..ja nezehlila akorát první 3-4mesice těhotenství s dcerou, to jsem byla ráda, že žiju..ale zase jsem se k tomu vrátila
Stejne jako ostatni, nezehlim. Susicka/poradne proklepnout a dobre povesit... Zehlit povleceni, kapesniky, uterky a dalsi "pracovni" textil mi prijde uplne zahazovani casu. Par satu a sukni ano, ale tesne nez si je vezmu na sebe a to stejne behouny na stul, na nich nesnasim sklady.
@ester_ka nikde, ihned žehlím. Lepší vyžehlit každý den 20ks než pak u toho trávit x hodin...
Máme zaskleny balkon, takže rovnou ze šňůry do jde do kose, který je pořád na balkone.. žehlim ráda, takže není nikdy moc plný.. většina prádla jde ale ze šňůry rovnou do skříně, žehlím z 90% jen dětské veci
To koukám kolik z vás nežehlí,já i když oblečení pověsím hezky jsou věcikteré žehlit musim,jinak já to dám do koše a mám to v dětském pokoji

@eviicka 😄😄