Jak skladovat dětská vysvědčení a diplomy?
Holky, v čem prosím máte vysvědčení dětí, diplomy apod.?
@2veverka taky v šanonu a v eurofolii. Zvlášť vysvědčení, zvlášť pracovní smlouvy, zvlášť jiné smlouvy (pojištění,atd) mám ty měkčí, menší šanony... táta si na list lepí i sipa a pak je rok po roku zakládá (od roku 89 je to už pěkný pakl)
@lv
@amazonkajanik Holky, a osvědčilo se vám to? Běžné dokumenty taky mám v šanonech, ale myslela jsem, že na vysvědčení pořídím nějakou pěknou krabičku....
@2veverka mě to vyhovuje. Mám to v knihovně, jelikož jsou barevné, nenaruší nijak ráz, hold horní police je na dokumenty, zbytek na knihy... nevím ani kam jinam bych to dávala, páč bych to musela mít jinak mezi policemi na oblečení, nebo ve stole, který bude mít do budoucna syn. Kdyby mi nějak vadily, dám na hřbety nějaké polepy, které to udělají hezčí
mám v měkkých šanonech v euroobalech schované v šuplících ve skřínce. jednou za čas to projdu, vyhodím nepotřebné/neaktuální a přerovnám. Diplomy jsou zarámovány a pověšené na zdech ve firmě v kanclu.
@zuzineckah hmmm diplom mam asi strceny nekde jinde ve skrini asi i s konceptem diplomky. No asi bych ho nasla. Chlap ma z zivnostnaku jen cb kopii, original asi davno nekde ztratil🙄😂
Taky to mám v sanonech, je to přehledné, mám zvlášť dokumenty ze studia, k podnikání, k bydlení, zdravotní atd. Zatím sem teda nic lepšího nevymyslela, navíc to nezabere misto jak nějaké krabičky.
@konidana ale ona myslí diplomy dětí ze soutěží, ne?
Také mám v eurosložkách a v šuplíku. Děti mají na svoje diplomy každá svou složku, tam si je zakládají a prohlíží, když chtějí. Nejsou to důležité dokumenty, takže ty si obstarávají samy. Jejich vysvědčení mám v šuplíku s rodným listem a dalšími dokumenty.
@betelgeuzz tak ja jsem nejdriv mela rod.l. deti u sebe, ted uz ma kazde dite svuj sanon i s tema diplomama a vysvedcenima a vsim moznym. Take jsem to driv delila na důležité a nedulezite, ale uz ne. Tech nedulezitych je spis minimum, kluk diplom ze souteze ( napr.skolni ci taborove) kolikrat po tydnu vyhodi, ze ho nechce🙄😂. Nekdy mu to nacpu do tech desek a tam to je.
@konidana šlo o efekt, k profesi se to hodí😂 A druhý efekt je, že se neztratí😂
@betelgeuzz aha, já myslela ty z VŠ, u nás je jich víc🙈😂
Holky, děkuju! Já mám tendenci omezovat plasty a u eurofólií mi dříve vadilo, že to po čase jakoby přilne k dokumentu. Ale ty kvalitnější to reálně nedělají. Asi jsou ty katalogové knihy nejpraktičtější. Jen jsem měla takovou vzpomínku, jak se u babičky prohrabávala pěkná krabička se všemi vzácnostmi, působilo to na mě nějak svátečně.

Eurofolie v šanonech, plast složky/obalky s drukem