Kamery u baráku. Musím se zeptat sousedů?

22. únor 2023

Hezký den děvčata,
mám dotaz,chci si pořídit kamery k rodinnýmu domku pod střechu a ke garáži.Musím se zeptat sousedů?Protože určitě je uvidí,že je máme na zahradě.Děkuji za odpověď

zuzineckah
22. únor 2023

Proč? Ty kamery nemají takový rozptyl, aby zachytili i sousedy

krisstina93
22. únor 2023

Tak pokud budou snímat jen váš pozemek, tak do toho sousedum nic není. Kamery co by natacely sousedy, ulici apod mít stejně nemuzes.

irmamala
22. únor 2023

Pokud snímají jen Váš a veřejný pozemek tak ne, proč.

hasara33
22. únor 2023

To záleží jaký rozsah kamery budou mít 🤷‍♀️ pokud uvidíte třeba jen část z jejich zahrady, tak si myslím, že by bylo minimálně fér jim o tom říct pokud by to nešlo udělat jinak, ale samozřejmě ideálně umístit kamery tak, abyste přes kamery k sousedům neviděli 😉 každopádně ptát se jich nemusíš, žádný zákon na tom není pokud vím 🤔 my jsme se nikoho neptali, ale naše kamery mapují jenom náš pozemek 🤷‍♀️

sigyn
22. únor 2023

Sousedů se ptát nemusíte, ale kamery nesmí snímat jejich pozemek a stejně tak veřejné prostranství.

1pomnenka
22. únor 2023

Pokud kamery nebudou snímat jejich pozemek, tak se jich neptej.

dandaa
22. únor 2023

Kamery mají snímat jen tvůj pozemek. Pokud bys chtěla cizí tak se svolením majitele . My jich máme asi 12 na celém pozemku. Dosah mají i ke dvou sousedům na vjezd,oni o tom vědí a jsou rádi, jelikož kamery nemají. Cestu máme soukromou, tu naše kamera taky monitoruje.

laxesis
22. únor 2023

Jak už bylo psáno + tedy i v případě, že kamera zasahovat nebude, bych jim to řekla, aby se předešlo případným dohadům.

marselina
11. bře 2023

Dávali jsme cca před třemi mesici, sousedi mají také a žádné svolení nepotrebujes. Neměly by ale snímat sousedy, jen vás.