Kombinovaná pračka se sušičkou. Jakou máte zkušenost?
Ahoj, chci si koupit sušičku. Manžel by chtěl kombinovanou sušičku s pračkou, já chci jen sušičku. Prosím, kdo máte zkušenosti s tou kombinovanou? Není to poruchové? Šli byste do toho znovu nebo je lepší mít každý spotřebič zvlášť? Jsme 2 dospělí a 2 malé děti. Děkuji za názory.
Nikdy, nikdy kombinovanou. Susicka se da dat kamkoliv i kdyz neni misto v koupelne. Minus - nemuzes prat kdyz susis, ten cas se pak navysuje. Takhle by si vyprala, nasledne susila, behem toho zase peres a az se dosusi das tam to vyprany. Jako susicka je muj nejlepsi kamarad.
@87pavlina ahoj
Mame kombinovanou a už nikdy nikdy vic!
Vubec ne program sušení nefunguje jako normálni sušička. Prvni sušení trvalo snad 10 h…reaguje na materiál oblečení takze pokud nedáš napr jed ručníky stejneho materiálu apod tak se príprav na hodiny sušení a pulka věcí zničená. My už ji používame jen na praní
Řešili jsme to, probírali to s lidmi, kteří se tím živí a zjišťovali informace u lidí, co kombinaci mají a nakonec jsme udělali v koupelně stavební úpravy, abychom tam mohli postavit klasickou pračku a na ni sušičku. Kombinaci jsme vyhodnotili jako investici, která by nás, spíše dříve nežli později, bolela. A to nemluvím o tom, že si kombinaci neumím představit pro 4člennou rodinu. My jsme 4 a pračka i sušička jednou minimálně 3x týdně několik cyklů po sobě (děti už se dostaly do věku, kdy se více potí a množství prádla tak rapidně vzrostlo).
My ji máme a jsem spokojená. V sušičce tedy suším jen ložní prádlo, ručníky, závěsy, někdy ponožky, jemné věci ne. Ale je pravda, že mě neobtěžuje sušení věcí na šnůře na balkoně a tahle kombinace funguje. Kór když sušičku opravdu není kam dát.
Pokud na to máte prostor a finance, tak určitě každý spotřebič zvlášť. Ono například když je kombinovaná, tak sušit někdy nemůžete dát najednou všechno prádlo, které vyperete. Co je podle mě dost nevýhoda a omezuje to.
@87pavlina Pořídila jsem si pračku se sušičkou...ze začátku susila docela dobře, akorát to trvá dlouho. Pak začala sušit hůř a hůř...odešlo čerpadlo. Po opravě už nemá cenu to dávat ani na sušení...a to jsem čekala čtvrt roku na díl. Ted už využívám jen jako pračku a sušičku jsem si pořídila samostatně. Je to rychlejší a efektivnější 🙂
Opravdu nikdy jsem na kombinovanou nečetla kladné recenze.🤔😃
@87pavlina Ja jsem měla kombinovanou. Teď jsme vymysleli sušičku zvlášt do skříně v chodbě a do kominované už bych nešla. Za prvé pokud se ti něco porouchá a odvezli by ti ji tak jsi jak bez pračky tak sušičky. Většinou nebo alespoň co jsem měla já tak nebyl vyndavací filtr pro prach a usazoval se ve vnitř v pračce , takže cca kazdý půl rok se volal servis , aby to vyčistily protože nesušila. A co já vidím jako nevýhodu je v tom, že program praní a sušení byl min. 4,5 hodin. A jelikož mám dva kluky "prasátka" tak se nam to pradlo kupilo. A hlavně v zimě to byl problém.
mám kombinaci 6 let, nepoužívám denně, ale hlavně na změkčení ručníků. Jsem spokojená. Na dva spotřebiče nemám místo a takto nám to vyhovuje. Raději suším prádlo venku na šnůře, než by mi doma hučela sušička.
Kupte si pračku zvlášť a sušičku zvlášť 😉

@87pavlina za mě pokud to jde, tak určitě zvlast. Ale pokud by to nešlo kvůli místu, tak bych byla vděčná i za kombi 😁