icon

Které prací prostředky zanechají vaše prádlo dokonale čisté?

veragajdzicova
17. lis 2021

Ahoj holky, jsem tu nová. Chtěla bych vás všechny moc poprosit, zda by jste mi pomohli s výběrem pracích prostředků. Jsem strašná co se týče praní, potřebuju aby prádlo vonělo, a aby bylo dokonale čisté pokud možno bez fleků. Rozmyslím se nad dvěmi značky, první je surf a druhý je perwoll. Varianty jak na bílé pak barevné a černé. Které značky používáte vy a které perou nejlépe. Děkuji všem za odpovědi.

Strana
z2
zuzi1990
21. lis 2021

@veragajdzicova jee, to chápu, já ze začátku také potřebovala hodně věcí vysvětlit a ukázat. Je toho hodně, ale mohu říct, že nejlepší moje volba pro změnu pracích a čistících prostředků.
https://www.facebook.com/groups/830450054467978...
Pokud máte Fcb,tak koukněte sem a můžete mi napsat, když budete mít jakýkoliv dotaz 😉

dixi86
21. lis 2021

Peru od dob dětí vše ve Frosch a vypralo se vše, plus samozřejmě žluč.mýdlo nebo teď poslední roky Neflek. Mám vypráno vše, voní to neutrálně a nevadí to ani citlivé pokožce.

veragajdzicova
autor
22. lis 2021

@zuzi1990 jste moc hodná že mi takto pomahate 🙂 velice si toho vážím. Bohužel fb ani Messenger nemám. Mám jen WhatsApp

zuzi1990
22. lis 2021

@veragajdzicova tak mi klidně napište na WhatsApp, kdyby jste chtěla poradit s Euronou nebo cokoliv ukázat,poradit 😉 792761232

veragajdzicova
autor
23. lis 2021

@zuzi1990 moc dekuji

Strana
z2