Paní na úklid - prosím o informace

lovemusicsun
25. črc 2023

Vím, že se to tu občas řeší, ale nemůžu dohledat něco aktuálního.
Uvažuji o paní na úklid. Zajímalo by mě, jaké máte zkušenosti.
Kolik paní platíte? Jak dlouho úklid trvá? Co všechno ji běžně zadáváte? Jste doma, když paní uklízí? Chodí k Vám každý týden nebo třeba jednou za 14 dní?
No a nakonec - jak jste paní našli? Šli jste přes nějakou agenturu nebo jinak?
Díky.

sanyy22
25. črc 2023
gdpr
25. črc 2023

Nasla som ju cez kamošku, ku nám chodi 1x do tyzdna je u nás podľa potreby - ci umyva okná alebo ma aj hosťovsku izbu atd. Cena sa tiež tomu prispôsobuje koľko je u nás a co všetko robí napr za okná ma príplatok aj za hosťovsku minule sa sama ponúkla ze nám aj pokosi, co vacsinou robi muz ale obaja sme boli veľmi pracovne vyťažení a boli sme radi, ze stíhame sa venovať deťom tak tiez dostala aj zato peniaze navyše k hodinovej odmene... A Celkovo asi sa čas ktorý strávi u vás bude odvíjať od toho co bude teba urobiť a od veľkosti domu... Inak kazdy tyzden robí väčší poriadok na ktorý nemám čas to znamená prach všade poriadne zotrie vo všetkých miestnostiach, komplet kuchynu (poličky, sporák,chladnicku..), WC, kúpelne ak treba hosťovsku izbu komplet (jediná miestnosť kde aj periny prezlieka a perie, zehli) ale tu izbu ma len po hostoch nie pravidelne, zehli pracovné košele (ja to fakt neviem 😂) co nerobí a väčšinou by sa to čakalo tak je vysávanie a zmyvanie na to máme každý deň zapnutého robota takže to by robila zbytocne 😂 a doma nie sme, chodi stále doobedu keď sme v práci ale veríme jej chodi ku nám už niekoľko rokov, cudziu ženu ktorú nepoznám tak by som urcite nenechala samu doma.

dandaa
25. črc 2023

K nám chodí dle potřeby, většinou když odjedeme na pár dní pryč a ona má tak prostor i vyprat závěsy, vytepovat čalounění a koberce. Mám dvě a obě na doporučení. Klíče a kód od domu mají obě u sebe ,nemám s tím problém . Dům máme velký 5kk přes 200m2 ,garáž a ještě terasu, tam taky uklízí. Cena je po každé jiná, fakt záleží co dělá. Naposledy mytí oken 2,5tis a generální úklid taky 2,5tis . Práce na dva dny . Běžný úklid byl max 1,5tis . Za sebe tohle beru jako nejlepší investici, přeci jen dvě malé děti, tři psi ,milion kytek a velký dům. Sama bych takhle neměla šanci uklidit.

pipi_puncocha
25. črc 2023

Pravidelný úklid 1x týdně, platím 750kč za návštěvu. Vysát, vytřít (dvě patra), dvě koupelny, kuchyň (povrchy, neuklízí uvnitř skříněk atd.). Nechodí do ložnice a dětských pokojů, to je ale všechno o domluvě. Býváme pryč v tu dobu, několikrát jsem byla doma s menším dítětem, tak jsme se stěhovali po místnostech, kde bylo zrovna potřeba uklízet. Doporučení mám přes rodinu, bez agentury.

zuzekk
26. črc 2023

150,- /hod, a podle toho, jak dlouho jí zadaná práce trvá. Chodí přibližně jednou za 2tydny, ale často nejsme doma. Kdybychom byli nonstop, 1xza týden. Standardně bez rikani kuchyň, koupelna, WC, trochu prach a vyluxovat a vytřít. Další úkoly většinou po jednom, dle potřeby - umýt dveře, okno, schody, troubu, pavučiny,...
Kde - primárně Facebook a místní skupina. Já mám jednu ukrajinku už několik let na doporučení známé (tu zvu na víc hodin jednou za čas, navymyslim jí toho víc, aby se jí vyplatila cesta) a ukrajinskou maminku od nás ze skupiny. Když někdo úklid poptaval, zprostředkovávám kontakty. Fb je ale dobrý základ.
Jo a doma jsem prvních několik návštěv, abych ukázala, dovysvetlila, pak už se radši klidim, ať má klid a prostor. Ale nevnímám jako problém být doma, někam si zalezu. S dítětem horší.