Prach v oblečení po vyprání

mouss
12. črc 2021

Ahoj holky, prosila bych radu. V oblečení je i po vyprání strašně moc prachu, vlasy i chlupy zůstávají, jsem z toho nešťastná. Nevíte co s tím? Pračku pravidelně myju, vč. filtru i bubnu, leju do ní čistící prostředky, určitě se mi tam nepřimíchá kapesníček nebo tak, na to si dávám pozor. Máte vyzkoušené nějaké ty kuličky na žmolky do pračky nebo něco co spolehlivě funguje? Na sušičku nejsou teď finance. Díky moc

nikjean
12. črc 2021

@mouss Bohužel v tomto případě pomůže opravdu jen sušička.

majena39
12. črc 2021

@mouss nám ani ta sušička nepomáhá 🙈

zelenaesmolda
12. črc 2021

@mouss
nepomohlo by prat s predpirkou?

95newmommy2020
12. črc 2021

Ahojky. Vím, co myslíš. Nam pomohla teda susicka a hodně. Je to zajímavý sledovat. V susicce mas takovej filtr, kterej je potřeba po každým cyklu vysat. A pokaždé tam je koberec prachu. Ten prach jsou i vlákna z toho oblečení.
Jinak jsem to taky řešila před susickou. Nejhorší bylo žehleni, tam to bylo “krasne” vidět kolik toho je. Jak to všude lita, a jaký vrstvy jsou potom kolem na nábytku.

matkacekatelka
12. črc 2021

Fakt jen ta sušička. Vytáhne z oblečení veškerý prach, vlasy, chlupy. Ručníky jsou krásně nadýchané a oblečení pro děti je čisté, člověk má dobrý pocit, povlečení je bez mikrobů. Taky jsme dlouho váhali s koupí sušičku, ale byla to nejlepší koupě za poslední roky!!!! Máme AEG kupovali jsme jí v listopadu(jsou velké výprodeje a dají zpět cashback až 4.000,-Kč). Fakt nelituju, s dvěma dětmi výborná investice

orisek56
12. črc 2021

Sušička. Jednoznačně. Jako alergik a astmatik si ji nemohu vynachválit.

orisek56
12. črc 2021

Jo a my jsme všichni v rodině přebornici v zapomínání papirovych kapesníků v kapsách před praním 😖, což každý ví, že je úplně nejhorší opruz to pak z toho dostat. Dřív jsem drhla lepicim válečkem. No teď když se to stane, soupnu do sušičky a pohoda. Čistit filtr a vyluxovat prisavani je samozřejmostí.

mouss
autor
13. črc 2021

Děkuji všem za rady, sušičku snad jednou pořídíme no, ale teď je to katastrofa. Taky to beru při žehlení ještě lepícím válečkem, je vidět kolik toho je.