Sušička s pračkou dohromady nebo zvlášť?

novamamina
11. led 2021

Ahoj, odešla mi sušička. Vybrala jsem si novou LG se samocisticim kondenzátorem. Bohužel je trochu dražší. Tak mi partner nevrhl abych si za ty peníze koupila kombinaci i s pračkou. Ale nevím, váhám. Pračka mi funguje dobře, mám ji 6 let, tak snad ještě bude chvíli makat 🙂.
Máte někdo kombinaci? Je to dobré? Nebo myslíte že každé zvlášť je lepší?
Děkuji 🙂

mamikry
11. led 2021

@novamamina Samostatne. Muzete prat i susit zaroven, a kdyz se neco rozbije, neprijdete o oboji naraz. Tchyne ma kombinaci a vecne neco nejde.

sigyn
11. led 2021

Každou zvlášt. Pokazí se jedno a nebude mít ani pračku, ani sušičku. Jinak kombinovaná pračka má většinou jiný objem pro praní a jiný pro sušení (menší), takže se pak stejně musí mokré prádlo odebrat.

prostenika85
11. led 2021

Rozhodně zvlášť, pokud to jde. Určitě víš, jaký bordel vybereš ze sušičky po pár cyklech. A pak v tom prát...?

novamamina
autor
11. led 2021

@mamikry
@sigyn díky. Já se taky přikláním ke každému zvlášť. Tak jste mě jen utvrdily

zelenaesmolda
11. led 2021

@novamamina
Urcite samostatne.Muzes susit a zaroven prat dalsi varku.
Navic kapacita suseni je mensi takze kdyz naplnis 8kg pracku a pak to chces susit tak to bude trvat bud strasne dlouho nebo se to nevysusi poradne.

meronym
11. led 2021

@novamamina Kombinovane nedelaji ani jednu cinnost poradne. Urcite samostatne.

lennus
11. led 2021

@novamamina Slyšela jsem, že kombinace bude vždycky kompromis a dává mi to smysl, máme pár let Boschku pračku a teď dva měsíce sušičku Beko, je fajn, že jedna pere a druhá rovnou suší a můžu takto jet postupně. Kamarádka řešila ale malý prostor v bytě, tak mají kombinaci.

95newmommy2020
11. led 2021

Určitě každou zvlášť. My jsme třeba řešili dlouho prostorove problémy v panelakovem pidi bytu. Chtěla jsem hodně moc tu kombinovanou kvůli místu. Hodně jsem to řešila, studovala, konzultovala. A určitě kombinace by byla otravna. Nakonec jsme to vyřešili tak ze je susicka na pracce.

nanyh
11. led 2021

Každou zvlášť. Můžeš sušit a prát novou várku. Když to máš dohromady a rozbije se jedno, tak nemáš ani druhý.

fouskovi
11. led 2021

@novamamina lepší zvlášť mám od Vánoc Beko a super

zrzeckas
12. led 2021

Souhlas s ostatnima 🙂Co muzu jeste doporucit ze skusenosti.... Jak tu bylo psane.. Vetsinou susicka pojme min nez pracka, trva to pak dlouho nebo nevysusi poradne.... Ja schvalne poridila susicku o kilo vetsi nez je pracka.... Po porovnani se segrou bych rekla, ze to pomohlo 😃

malanoha
12. led 2021

Jestli mas na to misto, tak je lepší zvlast. Ale my máme pidi koupelnu a susicku kombinovanou s prackou a jsme spokojeni. Musi se do toho ale investovat, kram za deset tisic bude stát za prd.. Muzes si navolit prani a rovnou suseni a nemusis k tomu chodit to prendavat 😉

novamamina
autor
12. led 2021

Holky díky. Myslím že je to jasný 🙂

danvitka
13. led 2021

Mě se líbí ten názor, když se ti rozbije máš aspoň to druhé. Už vidím na co by mě byla sama sušička. Mám dohromady už pár let a jsem spokojená. Nemáme místo, máme malý byt. A jsem spokojená hlavně s tím že zapnu, jdu do práce a když se vrátím je i usušeno i vypráno aniž by to musel někdo přehazovat sem tam 👍 pokud by jste brali dohromady tak na co nejvíc kilo doporučuji 👍

novamamina
autor
13. led 2021

@danvitka když budeš mít aspoň sušičku, můžeš prat na valše 😀. Ne, chápu 🙂. Díky za názor. Už mám doma novou sušičku