icon

Zábrany na postel bez vrtání. Jakou vybrat?

2. črc 2025

Ahoj, chtěla bych poradit. Syn spí se mnou v posteli. Je mu 6 měsíců. Péruje na kolínkách a různě se pohybuje po posteli. Nechci, aby spadl, když budu spát.
S jakými zábranami na postel máte zkušenost? Rozměr 180x200. Podmínkou je, ať se nevrtá do roštů a postele. Vzít zábrany do U nebo stačí do L? Ráda bych se vešla do 3000 za všechny 3. Nechci dávat 1500 a výš za jednu stranu.
Předem děkuji. Bazary jsem prošla.

lis6
2. črc 2025

Mám jen jednu zábranu na straně kde dítě spí, bez šroubování pod matraci

autor
2. črc 2025
@lis6

Mám jen jednu zábranu na straně kde dítě spí, bez šroubování pod matraci

@lis6 On jde na 4 a couve, takže minimálně do L bych ráda.😆

uzivatelkapetra
2. črc 2025

Nechat si od truhláře vyrobit na míru, aby šla jen nasadit na rám postele.
A tebe nevzbudí, když couve?

autor
2. črc 2025
@uzivatelkapetra

Nechat si od truhláře vyrobit na míru, aby šla jen nasadit na rám postele.
A tebe nevzbudí, když couve?

@uzivatelkapetra Ne, je na vedlejší matraci. Kolikrát je vzhůru dřív jak já, ale je potichu a trvá třeba 5 - 10 minut než mě vzbudí a začne na mě žvatlat.

betka989
2. črc 2025

Mám z Kaufland eshopu, jedna 2m dlouhá vyšla cca na 850. Dá se přišroubovat, ale je i možnost použít pásky na zpevnění, takže se vrtat ani nemusí.

petramana
2. črc 2025

my mame jen zasunuty sololit mezi matraci a ramem postele - za par kacek nam to urizl a zaoblil kamarad truhlar, muzu zitra vyfotit... neni to zadna designovka, ale ucel to plni 👍

mirkasotkova
8. črc 2025

Čauky, my jsme taky sháněli zábrany na postel, protože malý se taky vrtěl a báli jsme se, že spadne. Nakonec jsme je koupili na Nábytku Harmonia, prostě se to připevní na matraci gumama, takže žádný díry v posteli. My vzali zábrany do U, aby byl prostor zabezpečenej ze všech stran, a fakt to stojí za to. Cena byla úplně v pohodě, vešli jsme se do rozpočtu, co jsi psala. Když chceš něco jednoduššího, stačí i do L, ale my chtěli mít jistotu, že nic nehrozí.

leneee
21. črc 2025

@anonym_autor mame zabrany Inglesina-takove ty skladaci-maji ram z kovovych trubek a do toho se zapne sitovana dvojita vypln. Mame tedy jen po stranach, celo postele je prirazene ke zdi a v nohach prostor. Deti mi z toho nikdy nespadly, zabrany jsou fakt bytelne a mame je uz cca 10 let.

Na chatu jsme kupovali bocni skladaci zabranu z Lidlu a to je proti tomu opravdu levny sunt, takze tu jsme meli jen na cestovani nebo prave na obcasne prespani na chate.